Ozgee123 Hastanede elbise tarzı gecelik şartmı?Yani öylemi giyinmemizi istiyor ebeler yoksa alt üst takım tarzı giyilebilirmi
Rabia04_09 Ozgee123 Tercih meselesi ben iki takım aldım ikisi de alt üst takımdı. Ama bu sefer gecelik tarzı da alırım diye düşünüyorum sezeryan olunca daha rahat olur. İlk hamileliğimde alt üst takımın alt kısmı biraz dikişlerimi rahatsız etmişti
Eldgrn Ozgee123 alt üst takım aldım 2 tane bir tane de boydan elbise aldım altı çıkar giy zor olur diye tabi belli olmaz belli gerekte kalmaz ama kolay olduğunu söylüyor kullananlar
Ozgee123 kahvesever__ Baloglum93 ya bi tanıdığım elbise gecelik aldırdı onu giydirmeden odaya çıkarma dedi de ne alaka dedim şaşırdım
Papatyaa_01 Ozgee123 valla ben düğmeli alt üst iki takım aldım yeter :) tamda mevsimlik doğumda nisan başı inşallah :) elbise tarzı almıycam yani düşünmüyorum
Bortubocek Ozgee123 ben sezeryan oldum..hasta bezi takip cikariyolar ve karnini ovup pihti attiriyolar..yani bunu pijama takimiyla zor olurdu diye düşünüyorum