Deletedmom_79 5+1 deyim cuma günü ilk doktor randevusuna gideceğim de aç mı gideyim tok mu gideyim hangi tahliller yapılıyor? Bir de ultrosonla karnımdan bakar dimi alttan bakar mı? Devlet hastanesi
catandgirlmom Deletedmom_79 tatlım ben hep özele gittim ama özeldeki doktorumda beni ilk haftalarımda alttan muayene etti çünkü çok minik daha net daha iyi görünüyor diye, lekelenmem de vardı ama doktor alttan muayenede bir sorun görmedi yani doktor alttan muayene ederse de korkma hiç bir şey olmuyor zaten doktorlar zarar verecek bir şeyi yapmazlar bizlerden çok daha fazla biliyorlar her şeyi 😊🌸 tahlil verecekseniz aç gidin ama sadece muayene ise aç tok farketmez
Beyza44 Deletedmom_79 ilk muayene yukardan baktı keseyi gördü 6 haftalık falandı 1 hafta sonra gittiğimizde kalbini duyamıyorum deyip alttan baktı yani o bebitonun gelişimiyle alakalı bence özele gittim bu arada öğleden sonra yarı toktum zaten tahlil için sabah erken aç karnına çağırıyorlar
6112022 Tahlil vereceksen aç gitmen gerekiyor şeker falanda bakıldığı için devlet hastanelerinde şu aralar hangisine gittiysem hepsi alttan muayne yapıyor diğer sedyeleri yok bile odalarında sizin gideceginuz nasıldır bilemem ben de devlet hastanesine sadece tahlil için gidiyorum muayne olmuyorum
Deletedmom_79 6112022 hadi yaaa korkuttunuz beni direk özele mi gidiyim napıyım? Ben istanbul anadolu yakasındayım siz hangi ildesiniz?
6112022 İstanbul Avrupa yakasindayim bende tercih sizin randevu alıp gidin isterseniz en azidnan tahlileri yaptiririsiniz çünkü özelde pahalıya cikiyor muayne icinde eğer alttan muayne olmak istemezseniz doktora bunu belirtin ben ilk hamileligimde de aynısı yaptım hep özelde muayne tahlil iki test vs devletten şu an ikinciye hamileyim yine aynı yapmayı düşünüyorum bizim bu tarafta devlet hastaneleri çok iyi değil o yüzden tercih etmiyorum ama Anadolu tarafi için bişey diyemem size tercih sizin yine
Deletedmom_79 Teşekkür ederim cevaplarınız için inşaAllah bir sıkıntı olmaz da alttan bakmaz korkuyorummm😭😭