Nilay_09 Yagmur28umeyr biraz bekle canım 16 hft Erkek dedi doktor pipisini gördük hatta 23 hft sonra kız olduğunu öğrendik 💃🙏 ayrıntılı yı bekle bence
Rstasar Yagmur28umeyr 13 haftalikken %70 erkek dediler ,suan kiz oldugu cikti bence biraz beklemelisin cok erken suan 17 hafta yeni yeni belli oldu
Hafizeipek Yagmur28umeyr ayrıntılı ultrasondan sonra kesinleşir. Benim arkadaşıma da doktor kesin kız dedi parti yaptı Defne bebek geliyor diye partiden 2 hafta sonra erkek cikti 😆
Hafizeipek Yagmur28umeyr ama alışveriş yapmak için cinsiyete gerek yok ki illa mesela ben cinsiyeti belli değilken bebek arabası aldim gri renk aldim. Puset alabilirsin ateş ölçer alabilirsin beyaz zibinlar şapka eldiven falan almak istiyorsan
Yagmur28umeyr Hafizeipek bunlari aldim ben kiyafet icin diyorum cnm beyaz sari gri renklerde zibin kiyafet vs aldim ama mavi ve pembe alamiyorum o anlamda yoksa ogrendigim gun ufak ufak basladim ama detayli alamiyorum
Tezgin Benimde 12 hafta ama bana doktor tahmin vermedi kasımda gıdecem o zamana dedi benim ilk cocuk ultrason fotosuna bakılınca anlaşılıyor mus ben anlamıyorum 😄😐