poyrazvearya Devlete gittim doktor karnıma 1 dk baktı 25 haftalık dedi ben 26 haftalık oldum bugün 🥺 ve fl 25 dedi nasıl olabiliyor daha önce ki haftalarda bile fl daha fazlaydı yanlış duymadım eminim ama sorucakken çıkabilirsiniz dedi hem hafta geriliği hem böyle demesi canımı sıktı kilosunu hiç bir şeyini söylemedi usg zaten vermiyorlar onu geçtim napabilirim 🥺
ayla__ poyrazvearya bende dün doktordaydim normalde 30+5 im devlet 33 haftalık dedi çok şaşırdım güvenemedim özele gittim özel 35 haftalık dedi şokun da şokunu yaşadım 🤣
guzelanne01_ poyrazvearya devlete asla gitme direk özele git gecen hafta devletin yüzüne 1 hafta hayattan koptum resmen
Glsmatll Hiç takacak bir şey yok anlık ölçümler onlar, 1 ay sonra 2 hafta önde de çıkabilir. Hiç düşünme kafana takma :) FL dolaylı olarak boyunu gösterir, eğer anne baba ortalamadan kısaysa o sebeple de 1 hafta geri çıkmış olabilir
Glsmatll poyrazvearya direk boyunu göstermez, dolaylı olarak gösterir. Boyu 25 hafta ile uyumlu demek. Bu haftalarda bi ileri iki geri çıkıyor merak etmeyin
poyrazvearya Glsmatll öyle mi bende 25 i 7 ile çarpılıyor sandım öyle dediler öyle olunca aşırı kısa çıkıyor umarım dediğiniz gibidir devlet hastaneleri neden böyle ya🤦🏻♀️
Glsmatll poyrazvearya ben de sağlıkçıyım merak etmeyin. Şu an zaten minicik annesi :) milim cinsinden değeri yaklaşık 7 ile çarpılıyor.
ayla__ poyrazvearya herkesin cihazı farklıymış dedikleri tek şey bu ben hala oğlum kaç haftalık dogumum ne zaman olacak çocuğun kilosu haftasına göre çok mu iri bir bebek denildi nasıl olacak bu iş anlamış değilim başka doktora gidicem
poyrazvearya Glsmatll teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı bende iyi besleyemiyorum diye çok üzüldüm bu arada b 12 düşük çıktı onada ilaç falan yazmadı
Glsmatll poyrazvearya yazacak kadar düşük değildir belki de. Yine de eczaneden alabilirsiniz. Başka kullandığınız multivitamin varsa içinde de olabilir
m_k34 Benim son adet tarihine göre başka özelde gittiğim doktorda başka devlette gittiğimde başka çıkıyor şuan önde çıktı hatta bir kaç gün cihaza ölçüme göre değişiyor sanırım