Arya_ylmaz Kızlar geçen ay rüyamda 2 kere hamile olduğumu gördüm bu ayda dün gebelik testi yapıyorum iki tane ve pozitif çıkıyor bunlar neye işaret
Pemberuya Arya_ylmaz Ahaha aynı benim rüyalarım 🥰💞 bende bu ay hep böyle kucağımda erkek bebek emziriyorum göğüs uçlarım büyümüş vs olarak gördüm canm sonra iki tane pembe test yapıyordum ikisi de pozitif ve ayın 16 sında test yaptım ikisi de pozitif çıktı 4 haftalığım şuan🥰🥰
Gnctee Arya_ylmaz genelde rüyaya giriyor bu durum. Hamile kaldığım zaman bende öyle bir rüya görmüştüm kucağımda bebek gördüm test yapıyordum testim pozitifti falan. Genelde oluyor demekki
Alimenur Arya_ylmaz ilk eşim görmüş test istiyomuşum ve pozitif çıkyomuş ertesi gün ben 9 aylık hamile olduğumu gördüm ertesi gün okul gördüm onun tabiri de çocukla alakalıymış Adet tarihimden bir hafta önceydi bu rüyalar Gecikmesini bekledim bir gün gecikti ve pozitif çıktı şuan 8+4üz😍
ElfYrgn Pemberuya Konudan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum. Kan testi verdiniz mi acaba beta hcg kaç ?
AnneAdayiiiiii Bende rüyamda test yapıyorum pozitif çıkıyor . Uyandım sabah erkenden yaptım pozitif çıktı . Test bozuktur diye gittim kan verdim o da pozitif . Bazen malum oluyor insana . Hayırlısı olsun sizin içinde
Beyzanurr53 Bende de aynı rüyalar gecen ay gördüm test yapıyorum kopkoyu iki çizgi sonra bebek emziriyorum bilmiyorum insaalh tez zamanda hamile kalırız🙏
Kayaatilla Gebe kalmadan önce 2 kere kendim görmüştüm 1 kere de arkadaşım görmüş gebe olduğumu 15 gün sonra gebe olduğumu öğrenmiştim 🥰
Arya_ylmaz Alimenur rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde çok istiyoruz ve benim son adet bitimim 14 uneydi eğer olsa bile hemen çıkar mı ki
Alimenur Arya_ylmaz amün amin inşallah herkesle birlikte inşallah Çok az gün geçmiş ama adet tarihini bekle istersen Biliyorum biraz sabırsızlıklar oluyor ama sonucuna değiyor
Zeyneppp96 Ben de pozitif olduğunu görmüştüm rüyamda evde test vardı uyandım hemen yaptım ikinci çizgi silikti fakat gördüm :)