Kenanizm18 BurcuakirGlec normalde burada satılan hurmaların pek bi faydası yokmuş glikozu yüksekmiş medine hurması dı sanırım iyi olan oymuş ☺️ Günde 5 tane yiyorum bende 29 dan beri ama bişi yok :)
BurcuakirGlec Deletedmom434 erken başlamsıssın 🤗 yada ben yanlış biliyorum bana hacdan geldi ama simdi yeme son aylarında ye erken doğurursun falan demişlerdi 😯 şimdi son ayımdayım ama yine de sormak istedim
Deletedmom434 BurcuakirGlec doktoruma sordum bende o durumu doğumu tetiklemez ama doğumu kolaylaştırır çok yendiğinde de şekeri yükseltir dedi.. bilimsel olarak da hurma yiyenlerin daha kolay doğumu olur gibi bir makale okumuştum
Deletedmom434 Kenanizm18 bozuk bu hurmalar🤪 şaka maka 16. Haftadan beri medine hurması yiyiyorum mebrum olanlardan şuanda bile bakışıyoruz
BurcuakirGlec Kenanizm18 banada hacdan gelmişti bi poşet kadar korkudan bi tane ağzıma atmadım dolapta duruyo 😂 simdi yemeğe başlıcam işte ❤️ Ama Doğum anında kolaylık oluyormus erken doğurma riski yaratmıyomus anladığım kadarıyla
rileyss BurcuakirGlec ben 37. haftamda çalışmayı bıraktım ve hurma yemeye başladım günde 1 tane ama herkes 1 hurma az 5 tane ye dedi ama yiyemiyorum o kadar aşırı tatlı geliyor ☹️ siz hepsini aynı anda mı yiyorsunuz
BurcuakirGlec rileyss bende bugun yemeğe başladım ilk defa az önce 3 tane yedim ama çok tatlı 🤷♀️🤷♀️