Hatmila Dün sat 4+2 olarak hastaneye gittim ve kan testinde beta hcg 4110 çıktı yarın için de doktor randevusu almayı düşünüyorum gittiğimde keseyi görebilirmiyim sizce
180720 Hatmila döllenme tarihine göre değişir iki gün sonra tekrar kan verip iki katına çıkıp çıkmadığına bakın
Hatmila 323832 180720 İnşallah o zaman yarın tekrar bir kan vereyim sonraki günler de doktora gideyim öyle daha sağlıklı olacak 🌸
180720 Hatmila yani aslında önemli olan ilk betanın kaç olduğu değil iki günde bir iki katına artmış olması önemli olan bide kese görme meselesi gebeliğin oluşumuna göre değişiyor inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz 💖
RehoGelin benim gittiğimde 5300lerdeydi keseyi görürüz demişti doktor büyük ihtimal seninde görünür gidene kadar
Zmraemr Hatmila görülebilir ama diğer hafta yine kalp atışı için gitmiş olacaksınız .Tekrar kan vermenize de gerek yok bu arada.Cok düşük beta olanlar gün aşırı artış oluyor mu diye baktiriyor .Benim adetin yedinci günü 1150 idi 6.hafta gittim hem kese görüldü hem kalp atışı duyulmustu
Hatmila Zmraemr aslında biraz merak ediyorum heyecandan hemen gitmek istedim bir hafta falan daha beklemeden çünkü dün gece heyecandan uyuyamadım kafamda bir sürü soru var 🥹
yasemin1622 Hatmila benimde 4+2’de 2530 çıktı bu değerler dördüncü haftaya göre yüksek mi sizinde yüksek olunca dikkatimi çekti henüz doktora gitmedim önümüzdeki pazartesi gidicem inşallah herşey normaldir
Hatmila yasemin1622 Dün referans aralığında 5-6 haftaya geliyor dedi doktor hiçbir sorun yok gayet iyi değerlerin düşük değil demişti yani korkulacak bişey yoktur diye düşünüyorum 🙏🏻
koohydal benim ilk 4500lerdeydi, hemen doktora gittim kese yok dedi, 1 hafta sonrası falan doktor değiştirdim gittim. keseyide gördü içinde bebeğide gördü, 5 haftalıkmışım o zaman
ednurr55 Benimki 2947 ydi gittiğimde alttan gözüktü ama doktor üstten ultrasonla gözükür normalde dedi alttan bakmıştı dış gebelik olup olmadğını öğrendik en azından
femme ednurr55 bende 4+2 de gıttım beta 1956 cıktı ama doktorum vajıınal ultrasonla baktı dış gebelık varmı yokmu dıye cok sukur keseyı görnüştük :) suanda tam 5 haftalıgım bugun :)
Allahkahretmesin1 Hatmila bence gözükür çünkü ben 4 haftalıkken kan verdiğimde 234 çıkmıştı 4+2 de 750 civarı çıktı 4+4 de görmüştüm keseyi
Hatmila femme vajinal usg yi öneriyorlarmı ben çok korkuyorum daha önce duyduğum olumsuz şeyler olmuştu ama araştırdığımda ilk olarak vajinal bakılıyor yazıyordu 🤔