tugbacns Kendimi bildim bileli yattığım gibi uyuyamam sürekli bir dönerim hareket ederim ama son zamanlarda sağıma soluma dönerken acayip zorlanıyorum ağrılar giriyor kasıklarıma karnıma siz de yaşıyor musunuz sevgili ikiz anneleri?
Beriiivan tugbacns hem de nasıl, dönerken karnım ağrıyo özel bölgemde sızı oluyo kalkıp dönsem o daha da beter😿 bu arada 33.H
Melike_nur53 tugbacns ikiz değiliz ama bende öyleyim bebeğimin eşi aşağıda oldugu için çok zorluyo beni
Paramedik16 tugbacns 22+5 im bendede oluyor unutuyorum göbeğimi hızlı dönüyorum sonra acıyınca aklım başıma geliyor 😂
DefCan01 tugbacns 30. Haftadan sonra bezdiriyor o donmeler ben de suan 3 Gün önce kramp giren sağ bacağımın üstüne basamıyorum doğru düzgün.. kasımın içindeki acı yurutmuyor 😔
tugbacns Beriiivan maşallah haftanız baya varmış sizin ay ne zormuş ya Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
tugbacns Paramedik16 ay evet ya hamilelikten önce baya deli uyurdum şimdi yapamıyorum zormuş gerçekten 😄
tugbacns DefCan01 biz daha o haftalara gelemedik bile valla bakalım neler yaşayacağız. Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın kucağınıza ☺️
hayalperest2310 tugbacns bebek olduğunu unutuyoruz sanırm 🤭ya zaten sag sol bazen farkında olmadan dönüyorum agrıyla karşılaşıyorum dönüşleri yavaş yapmak gerek 22 haftalık olduk
Aysenurozs tugbacns 27+4 haftalığız dün gece başladı dönerken ya da pozisyon değiştirirken bir sızı giriyor çok fena inşallah geçer Allah hepimizin yardımcısı olsun
RehoGelin tugbacns aayy sabah kalkınca ilk şikayetim buydu kendimi kasmaktan mı rahat uyuyamamaktan mı nasıl ağrıyor sırtım 25+5 teyiz dönerken sanki dünyayı da çeviriyormuşumm gibi hissediyorum bacak içlerim kasığım göbeğim komple ağrıyor resmen
tugbacns RehoGelin evet benimde öyle şuanda ben de daha 23 haftalığım nasıl geçecek ilerisi hiç bilmiyorum
RehoGelin tugbacns en iyisi oturarak uyumak olacak sanırım çünkü dönmek ızdırap aynı tarafında yatmak imkansız
Mry_mm tugbacns benim ikiz değil 6. Ayıma girecem bende de gece uykusu zor oluyor sağa sola dönerken zorlanıyorum bende merak ediyordum benim gibi olanlar varmış ☺️
Burcumus tugbacns ikiz değil ama bende öyleyim çok canım acıyor dönerken bide burnum tıkanıyor sürekli dönmek zorunda kalıyorum 🙄 36+5iz