Kubrahfzgl o haftalarda bendede oluyordu 20 den sonra 26 ya kadar felan öyle oldu canım, rahmim büyümesine rağmen aşağıda oynuyordu,idrar kesemi acayip tekmeliyordu,rahatsız edici olmasına rağmen birde cinsel ilişki oldu ondan 4 gün sonra kahverengi lekelenmem geldi yattım hastanede 2 gün,doktor cinsel ilişki ekstrası olmuş ama çok hareketli bebek veya sürekli aşağıda olan bebek bazen bu tür sorunlara sebep oluyor dedi yani erken doğum riskine, o günden beri progestan kullanıyorum ben ve ilk günden beri benim bebeğim hep aşağıda hatta 24.haftadan beri normal doğum pozisyonunda kafası aşağıda yani buda ağrıların erken başlamasına sebep oldu, kilo aldıkça daha da baskı yapıyo şimdi 30.haftamdayım,brn 21 den beri her gün dua ediyorum 30 u göreyim diye şükür 30 u gördük şimdi en azından 36 ol kızım diyorum 😄 çok uzun oldu ama şöylede tavsiye vereyim, sürekli aşağıdaysa bebeğiniz cinsel ilişkiye ve biraz daha az yürümeye çalışın uzun süre ayakta kalmamaya çalışın, zaten ağır taşımak zorunda olan rahminize ekstra yük bindirmeyin, şimdiki yaşadığınız durum oldukça normal bu haftalarda genelde aşağıda olurlar zaten daha çıkacaktır yukarıya,siz sadece takipte olun 😊hakkını helal et valla bu kadar uzun yazmayı tahmin etmiyordum 😊