Cicek_ Merhaba kızlar, Rahim filmi hakkında bilgi verir misiniz. Rahim filmi yaptırdıktan sonra hamile kaldınız mı,ne kadar süre içinde kaldınız?
hilalella Cicek_ ben yaptırdım canım 2021 yılının Nisan ayında nisanın son haftası hamile kaldım tek kanalda iltihap birikintisi varmış ilaçla açtılar . Şimdi ikinciye hamileyim tabi tamamen rahim filmi diyemem rabbim nasip etti rahim filmi de vesile oldu
Sersel_15 Cicek_ canım ben Haziran ayında yaptırdım anestezi almadan tercihim öyleydi sen istersen anestezi de alabilirsin sana kalmış bi sıkıntı çıkmamıştı ve Haziran ayı içinde de hamile kaldım
duu Cicek_ ben de çektirdim canım ve sonraki ay hamile kaldım çok şükür tek tüpüm tıkalıydı işlem sırasında açıldı
Cicek_ Yaa ne güzel hemen sonuç vermesi. Yeni duydum böyle bir şeyi burada, bu ay düşünüyorum bende yaptırmayı. Yeni adet oldum, bitene kadar karar veririm artık 😊 teşekkür ederim 💕
duu Cicek_ ben anestesiz yaptırdım son anda karar vererek çok hafif bir acı oldu normal olarak biraz senin acı eşiğine bağlı.Bir de sonrasında hafif kanama olabiliyor
Ezgialc Cicek_ ben gecen hafta çekildim anestezisiz ama benim canım çok yandı 3-5 dk bi İşlem ama ağrı eşiğine bağlı tabi canım
Cicek_ Ayy çok sevindim adınıza, rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 💕 kendim için de heyecanlandım,denemeye değer 😍
Deletedmom_85 Ağustos ayında çektirdim gebelik elde edemedim. 2 tüpüm de açıkmış. Anestezisiz yaptırdım şişli echomarda. Memnun kaldım ağrı kanama vs olmadı hiç. İşlem zaten çok kısa hiç acı ağrı hissetmedim. Tüpleri kapalı olanların adet sancısı gibi ağrısı olurmuş. Benden önce giren biri vardı çıktıktan sonra sormuştum. Adet ağrısı gibi sancım oldu demişti. Ve 2 tüpü de kapalıymış onun.
Cicek_ Deletedmom_85 teşekkür ederim bilgi verdiğin için, inşAllah yakın zamanda sende alırsın güzel haberi 💖
Deletedmom_85 Cicek_ inşallah canım hep birlikte. Ya rahim filminden sonra çok gebe kalan var bende çok umut ettim ama bana nasip olmadı. İnsallah sana olur🌸🎈
Cicek_ Deletedmom_85 evet bende burada gördüm yazılanları, merak ettim araştırdım gerçekten faydası oluyormuş. Her şey gibi bu da kişiye göre değişiyor tabiki. Keşke herkes de işe yarasa. İnşallah rabbim dualarımızı kabul etsin ❤