mre1630 Kızlar 5 aylık hamileyim ama göbeğim çıkmadı çok az yani sürekli kayınvalidem ve akrabaları daha hiç göbeğin yok daha çıkar heralde vs diyorlar önemli olan bebeğimin sağlıklı olması ama hala hamileliği kocaman bir göbek hayal ediyorlar her gördüklerinde beni karnını açta bakalım diyorlar sinirim bozuluyor böyle bi durum yaşayan var mı ?
Asliormanci mre1630 sende genetik ne kadar güzel işte desene :) sinir olsunlar kac haftalıksın 23 haftamda cıktınet belli olmaya başladı
Sureyya1 mre1630 gobegin cok ciksa i zamanda ay cok kilo almissin simdiden sismissin derler millet susmaz konusur
gizem3435 mre1630 ilk hamileliğimde 5. Aydan sonra çıkmıştı göbeğim. Şimdi ikinci hamileliğim ve nerdeyse ikinci aydan çıkmaya başladı. Şuan 5 aylığım ben de ama şuanki göbeğim ilk hamileliğimde 8. Ayımla aynı. Yani ilkte geç çıkıyor genelde. Bebeğiniz sağlıklı ise çok takılmayın. İnsanlar hep konuşur…
DenizCeylin mre1630 canım 37+1 olduk karnım o kadar küçükki görsen belki 30 haftalık dersin. Bazı şeyler genetik. İnsanlar böyle boş konuşmayı seviyor çok takılma. Ama karnını açta bakalım falan ne saçma şeyler tavrını koy ya. Sustukça tepene çıkıyor böyleleri
Cnnttt Böylelerine alıpta el hareketi çekiversek yeri var ne olmuş yani çıkmamışsa yani anlamadığım birşey var hamile olsan ayrı dert olmasan neden yapmıyosun neden olmuyor demeleri ayrı dert sağlıcakla gelsin bebişin canım takılma diyeceğim takılmamak elde değil ama yinede boşver😏
mre1630 Cnnttt hamile değilkende ne zaman hamile kalıcan bi sorun mu var diyorlardı daha 1 senelik evliyim şimdide göbeğin niye yok hep bi sey çıkartıyorlar takmamaya çalıscam 🙄
mre1630 gizem3435 takmak istemiyorum zaten ama sürekli göbeğini aç dedikleri için sinir oluyorum artık sonra da daha çıkar çıkar vs diyorlar bebek sağlık olsun demiyorlarda göbek çok önemli sankli
mre1630 DenizCeylin açmıyorum bende zaten cahilce geliyor çok çocuk doğurmayı zamanında bilgelik zannediyorlar o yuzden takmak istemiyorum 🙄
gizem3435 mre1630 onlar göbeğini aç diyince siz de açıyor musunuz? Hatayı orda yapıyorsunuz. Bu kadar yüz verirseniz onlar da kendilerinde eleştirme hakkı görürler. Mesafeli olmak en iyisi. Sınırlarınız olsun ki herkes haddini bilsin.
hacikus mre1630 bacım her şeye bir şey der bunlar o yüzden sen hamileliğinin tadını çıkar,bebeğine güzel duygular aşıla,önemli olan ikinizsiniz👍🏻millet bir şey yoksa da niye yok diye de kusur bulur o nedenle çek kemençeyi gıy gıy gıy😉😉
Ilahem mre1630 bence oyle daha guzel cikmamasi 23 haftalik hamileyim gobeyim karpuz kadar.uyuyamiyorum geceleri
Sevvl mre1630 ay Allahım ona da mı karıştılar bende 5 aylık ve karnım çok çoktı banada bu neden böyle diyorlar onları memnun edemezsin