Shylaa 5 buçuktan beri düzenli sancılarım var hemen hastaneye gitmeli miyim geçer mi yalancı olabilir mi acaba
Yasminadem Shylaa kaç dakikada bir olduğuna bakın sancıyı evde çekmek güzel ama şansı çok sıklaşırsa bebeğin içerde kaka yapma durumu oluyor Allah korusun o yüzden gitsen iyi olur. 10 dakikanın altına düştüyse gidebilirsin Rabbim bi sancıda sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲
Nazo2 Düzenli sancılarım var diyorsunuz düzenliyse ve bu saate kadar geçmediyse bence geçmez hastaneye gitmenizde fayda var
Nefise46 Benim de var 4.30 dan beri 40+ 2 haftalık daha çok sıkılaşmasını bekleyeceğim hastanede bekelememek için
Ceylankumsal Suyun gelmediyse gitme. Bende ilk dogumumda bilincli hareket ettim gece 12 de sancim basladi. Aksam 7 ye kadar cektim sonra siddetlendi hastanrye gittim tam acilma olmustu masallah. 2 3 saat sonrada dogurdum . Evinde cek sancini en iyisi bu bence
Shylaa Ceylankumsal ben de gitmedim 9 a kadar bekleyeyim dedim bel ağrısı falan var bebek aşağıya zorluyor gibi
Aslaninannesi01 Ceylankumsal bu sizin doğumunuz yanlış yönlendirmeyin suyu doğum anında da gelebilir Allah korusun bebeğin bir sıkıntısı olabilir evde sancı çekmeyi saçma buluyorum her insanın doğum hızı farklıdır
Anneadayiozlem Hala geçmediyse eğer bence gitmenize fayda var evet doğumu açılması yavaş ilerleyen de var fakatok hızlı ilerleyen de var bunu göz önüne alırsak riske gerek yok zaten haftanız da gayet doğum için uygun bir hafta
Shylaa Annis54- gittim eve gönderdi sancım çok fazla iki gün daha bekleyecekmiş 40 hafta dolsun diye saçmalık ya
Shylaa Kevserb123 ben de anlamadım 75 görünüyor sancı 100 ü geçmesi lazım diyo özele gidiyordum başka özel de yok