Zykbrkty tubasd ay hadi hayırlısıyla sağ sağlim kucağınıza alın inşallah rabbim kolaylık versin bi avazda kurtarsın 🌸🤲 darısı da benim başıma allahımmm
meleklerin_annesii DenizCeylin 18+0 selammm gece temizliği bizim tekmelerimiz falan daha sert olmadığı için sizin kadar rahatsız edilmiyoruz 😂
Ezonunannesi16 DenizCeylin 35. haftamdayim kaşıntılarım olduğu için uyuyamiyorum malesef şimdiden uykuya hasret kaldık 🙂
usenmedimyaptimbirvelet DenizCeylin benim minik bebeğim hiç rahatsız etmiyorda çok hastayım kaç gündür nefesim batıyor resmen nefes almak istemiyorum bile nasıl bir illet hastalıksa tüm vücudum ağrıyor 🥺
Ezonunannesi16 DenizCeylin sağol canım. valla bilmiyorum ki safra kesesiyle de alakası olabilir dedi doktor cumartesi kan verdim yarın çıkacak sonuçlar bakalım ne dicek ne gibi yol izlicek surda kalmış 29 günüm nasıl geçecek hiç bilmiyorum
MaviDeranHazal DenizCeylin 25 haftalığız bana noluyor 😔 hiç uyuyamıyorum diyemem ama çok az uyuyorum karnım ve belim çok ağrıyor. Çok kilo almadım karnım da büyük değil niye şimdiden böyle oldum bilmiyorum 🤷♀️
Ozlm0916 DenizCeylin saatt 05:25 ben oğlumu uyutmaya çalışıyom uyuyaman fedakar annelere selamlar 😅😅😅😅😅
Minarda DenizCeylin 37+5 ayni durumdayız boşuna uyuyorum her saatte lavabo icin uyanıyorum nasilsa🙁🙁🥺vallahi yoruldum
Damla59x DenizCeylin evet resmen gündüze ayarlanmış benim saatim 😂 asla gece uyuyamiyorum 😪 bakalım doktoruma bir danisacagim normal mi