3babymom Tuglayli şampuan dalin aldım pudra da Dalin pişik kremi önce hamazinc aldım pek sevmedim sonra da Bepanthol a geçtim bebek yağı kullanmıyorum 😂
Smyye1B Tuglayli Şampuan ve bakım kremini Bioderma kullanıyoruz pişik kremi mustela aldım ama pişik oldu doktoru hamazinc krem onerdi Şampuan ve kremi de doktor önerisiyle kullanıyoruz bu arada
Elfsndkl Tuglayli Bebek yağı ve şampuan incia kullanıyorum. Pişik kremi olarak da sudocrem kullanıyorum. Gayet de memnunum.
Rumuz123456 Tuglayli mustelanın artık içeriği temiz değilmiş, en temizi ecowell incia ve siveno. Ben ecowell tercih ettim
Egelihatunn Tuglayli şampuan hipp aldım ilk çocuğuma mustela alerji yapmıştı, pişik kremi su bazlı babe aldım. Kızımda çok memnundum ❤️ yağ losyon almadım. Zeytin yağı iyi geliyor. Pudra da önerilmediği için tercih etmedim
Edafmo Tuglayli ben organik ve temiz içerik olduğu için baby me organik serisi aldım hepsini. Ebebekin kendi markası bu arada :) fiyatı da diğer temiz içerikli ürinlere göre daha uygun
Tuglayli Çok teşekkür ederim fiyatları da çok pahalı mustelanın içeriği temiz değilse o paraları vermeye gerek yok o zaman