Kızlar nasil anlatsam bilmiyorum ama benim zorlu gecti oncelikle 3fundur gecmeyen bir ishal vardı agrisi falan tetikledi sanırım cumartesi aksam 12de hastneye gittim 3cm aciklim vardı yatisim yapıldı dogumhaneye alindim yanımda annem neyse yapilan yapildi yatiyoruz nts falan bagli sancilarim acilmam bir turlu ilerlemedi ve bende bjr enfeksiyon oldu çıktı aksam 8 oldu arar sancilar hissetim 8e kadar yurudum falan hala 3cm diyip duruyorlar biraz dusa girdim orda sonra bir yandan televizyon a bakiyorum bir yandan artık sıklaştı duramiyorum agri bir geliyo benj mafetti nefesim kesilcek nerdeyse saat old 10 iyice srti beni bi dusa soktular 10 .30 11 fibi aksam yani neyse duraniykrum ikinmam geliyo ıkınma diyorlar ebeler bana bildiklerini demiyorlar dogurnaya cabaliyon falan neyse 11 oldu yirtiyom ortali 😃annem yanimd annem bile ağladı cok zordu birde enfeksiyon falan suyym geldi ebeler bir turlu gelemediler nerdeyse dogurcam yata neyse bakrilar falan hazirladilar doguna hatirliyorsam 3 ikinmaya dogurdumbenim aciklim ilerliyormus bana demiyorlarmis megersem ama sonu guzeldi o dunyaya gelince dunyalar benjm oldu 37 haftalik doğdu dogum ani cok zor Allah butun annelerimize yardim etsin benjm normal dogumun boyle arkadaşlar