Ece_oztrk Merhaba ilk defa Yaziyorum Buraya🙈 Bir kizim olcakmiş 🌸 henüz 3 ayliğim isim ariyorum berra ismi cok hoş geldi bana sizce ne düşünüyorsunuz? Bide berra erkek ismi dediler dogru mu?
Sumeyyeabdi Ece_oztrk hayırsever bereket bolluk getiren anlamına geliyor mus canim anlamda cok gzuel bnd E doğurdum doğuracağım hala isim yok düşünebilorm bnd E 🥰
semakklk Bera ismi Kur’an’da geçer. Üstelik Berra isminin Kur’an’daki anlamı ‘Temize çıkarılmış’ olarak bilinmektedir. Kur’an’da Ahzap suresi 69. ayette yer alır bereket doludur bu isimde güzel ömrü olsun inşallah bebişin 👼🏼☺️🙏🏻🥰
Smyye1B Ece_oztrk Bera sahabe ismi anlamı iyilik olgunluk faziletli ve seçkin olmak demek . Berrayi bilmiyorum 😇
Sumeyyeabdi Ece_oztrk evet canjm cok zor ’ya esime duru olsun dedjm o ney dudu gibi dedj miray da güzel ay gibi parlak ışık saçan anlamı magneti bile hazır değil ’ya isim olmadığından 😂
Lavantakokusu64 Ece_oztrk bence Berra ismi cok güzel bi isim. Bizde Elif düşünüyoruz bizim daha cinsiyeti belli olmadan oğlum komşumun bebeğinin adı Elifti kardeşin olacak deyince bizimde bebegimizin adı Elif olsun mu dedi yavrum hissetmiş kiz kardeşi olacağını. Bende Ebrar beğeniyorum Elif Ebrar esimde tek verelim diyor doğunca netleşecek 🙈 Sağlıklı selametli dogsunlarda Allah in izniyle
Ece_oztrk Lavantakokusu64 ebranın anlamı cok guzel okumuştum sağlıkla almak nasil olsun kucağınıza inşallah