HurremSultan Kızlar 35+3 gunluk hamileyim. Birkaç haftadır çişim geldiğinde karnımda öyle bir ağrı oluyor ki. Yani bilmesem doguracam sanırım. Tuvalete gidince ağrı falan yok tahlillerim de temiz bu arada. Sizde de ağrı oluyor mu⁉️
Azizinannesi2 HurremSultan kiz artik karnin büyümüştür diye tahmin ediyorum simdi bebek baski yapiyor seninde tuvaletin gelince ne oluyor sanci gibi oluyor tuvalete gidincede rahatlama geliyordur yani bence öyle
girl_boy_annesi HurremSultan benim büyük tuvaletim gelince Belimden bi sancı geliyor kızımda öyle olmuştu 2 hafta sonra doğurmuştum 35+0 bu arada
Anonymousmom HurremSultan 35+2 haftalık her tuvaletim geldiğinde kasık ağrım oluyor son haftalar arttı artık. Yaptıktan sonra rahatlıyorum
HurremSultan Azizinannesi2 halbuki ikinci bebegim ama yinede neden olduğunu anlayamadimgxnsjx doktoruma geçen hafta ağrı var dedim işte bebek ters daha cok ağrın olur normal gebeliğe göre dedi😶 ama tuvaletten hiç bahsetmedigim için merak ettim
Azizinannesi2 HurremSultan her gebelikte ayri tecrübe oluyo annelikte bile bilmedigimiz o kadar sey çıkıyor ki 🤷🏼♀️
HurremSultan girl_boy_annesi yok yawrum ya o olsa anlıycam. Küçük tuvalet sadece öyle acıyor ki karın cevrem inanilmaz
Anonymousmom HurremSultan benim bebem baş gelişli ama 32den sonra daha da arttı özellikle geceleri uykularım da kaçıyor😖
HurremSultan Anonymousmom doğurmak istiyorum qrtik sadece😁 hayattaki tek gayem o😶 hsmileligi hiiic sevmiyorum