Ftmmma Bbsrrr canım herkesin süreci farklı olduğu için ilaçlarda fiyatlar da değişebilir 8.9 ay önce transfere kadar kullandığım ilaçlar 15 bine yakın tutmuştu. Transferden sonra ve hamileliğin 12. Haftasına kadar kullandıklarımın hesabını bilmiyorum açıkçası.
Fatosfato Bbsrrr temmuz ayın başladım Bir ay ara verdık dondurulmuş embriyo ile eylül ayında transfer oldum Doktor 12 bın Hast.saklama 4 bın Ara verince doktor 6.500 yıne ıstedı 15 bin ilaçlar Transferden sonrada 10 bin tl başka ilaçlara ödedim
Mus_mutluu Ben nisan ayinda tedavi gördüm raporlu 5 kutu cetrotide raporsuz aldik ona 1.500 odedik Diger ilaclarin hepsine vitaminlerde dahil 2.500 odedik 12.haftadan sonra tum ilaclari biraktik o ilaclarda 2.500 icinde
Ftmmma Bbsrrr 14 gün sürdü aslında rapor vs. Yoktu bir de 5. Denememiz olduğu için dozumuz diğer denemelerimizden biraz fazlaydı. Tam 15 bini bulmadı ama ona yakın bi rakam diye hatırlıyorum. Yani inşallah yanlış hatırlayıp seni de yanlış bilgilendirmiyorumdur
Mus_mutluu Bbsrrr Raporun faydasi oldu ama bizim tedaviden sonra ilaclara zam geldi suan ne durumda bilmiyorum