Black_white Mrb arkadas lar 29 haftalık hamileyim, cok ozur dileyerek soluyorum bugun ıshal durumum var ve belimde ara ara sızı seklinde arılar giriyor ayrıca karnımda kasılmalar var bu durumu yasayan arkadas lar tecrubelerını paylasırsa memnun olurum
busragundogan3437 Black_white Bende de var canim isal ve sırt ağrısı bugün görüştüm doktorla korkulacak bisey yokmuş bebek büyüdükçe sırtta agri olurmuş isalin sebebide bağırsaklara yapılan başkiymis
Asyaninannesi58 Black_white bence acile gidin. Benim sırtıma ara ara ağrı girdi 2 saat kadar sürdü gittiğimde erken doğum riskim olduğunu öğrendim. Sizin böyle olcak değil ama emin olmak için gitmelisiniz.
Kurgusal06 Black_white cnm bende 28. Haftada aynı sikayetleri yasadm kusmada vardı bende hastaneye gittiğimde acil yatis verdiler vücudumda enfeksiyon varms ve bebeğime geçmiş bebeğin kalp atışlarıni solunumunu etkilemiş 30. Haftamda doğum yaptm aman diyim sakın ihmal etme git biran önce hastaneye biseyin varsada yoksada hiç degilse kafan rahat eder
ozlemmm34 Bende de kahverengi leke geliyor ishal tam olarak değil ama onun gibi ve kaşık ağrısı var acaba bu haftada normal mi bunlar
serdemgunes Yani bilmiyorum ama bende 29 haftalığım doktorum bugün en ufak vücudunda değişiklik hissedersen bebek hareketlerinde azalma felan hissedersen hemen gel dedi ihmal etmeyin lütfen erken doğumlar felan cok yaygınlaştı insan korkuyor 🙏
Black_white Ebbbr serdemgunes benım bebegımın hareketlerinde azalma yok fakat bugun resmen hareketleri yavasladı tabiri caizse uyuşuk Bı sekılde hareket ediyor tembellestı gıbı bise, tedirgin oluyorum
Black_white serdemgunes kesinlikle katılıyorum, zaten benim dıger 3 dogumum erken ve sezeryan la oldu, ilki 37,35 ve 34 sıralama bu sekılde buda erken olacak diye korkuyorum
Ebbbr Bence doktora görünün ishal doğumu tetikliyor diye biliyorum doktorum bana kasılmanın şiddeti artarsa düzenli gelirse leke olursa hemen gel dedi
Black_white Gecmıs olsun sızede fakat bendeki sırt agrısı degil tam belimde kuyruk sokumu ustunde ince ince sızı şeklinde adet sancısı gıbı bısı
Black_white Asyaninannesi58 yaaa uzuldum gercekten gecmıs olsun, suan nasılsınız pekı varmı Bı gelısme
Asyaninannesi58 Black_white 22 haftalıkken 3-4 cm açılmam vardı ve kesem vajinadaydı doğum yapcan diye beklettiler 2 gün. Sonrasında ilerlemeyince ittirip dikiş attılar o günden beri yatıyorum 32 olduk şükür. Hala riskim devam ediyor
Black_white Asyaninannesi58 cok gecmıs olsun sızınkıde bayagı sorunlu gecıyo demekkı, saglıcakla kucağınıza almayı dılıyorum, cok sukur riskli donemlerı atlatmısssınız hemen hemen 2 hafta daha dayanırsanız sıkıntı olmaz umarım
Asyaninannesi58 Black_white evet inşallah 2-3 hafta daha dayanırız en azından. Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏼
Black_white Kurgusal06 sabah kadar beklım diyorum acil bısey olursa gece giderim,olmazsa sabah giderim artık ınsallah Bı sorun olmaz
Nilya34 Black_white 34+3 benimde belim çok ağrıyor kuyruk sokumu vs. Dr normal dedi ama artık çok zorlaştı