Cyln_kcblr Slm oğlum 15 aylık ve ben 5 haftalık hamileyim. Tam oğlumun 2 yaş sendromu zamanlarında bebeğim doğacak. Sizde de böyle olan var mı çok zorluk çektiniz mi ??
Beyza038 Cyln_kcblr en çok korktuğum şeydi şükür oğlumla kızımın arası 3 buçuk yaş olacak ama etrafimda çok o şekilde olan kimisi rahat kimi de zor diyor. Ben bile korkuyorum
Burciin19 Cyln_kcblr oğlum 22 aylık 5 aylıkta hamileyim🫠 zorlu bir maraton iki yaş sendromu full kucak ilgi
Hamideersin Cyln_kcblr 25 aylıktı ilk öğrendiğimde şuan 7 aylık hamileyim oğlum da 32 aylık diyeyim son zamanlarım zor geçiyor uyutmasi vs kucak istemesi felan ama öyle böyle 2 ayım kaldı atlatcaz inşallah
Utkulu1 Cyln_kcblr kızımla oğlum arasında tam 3 yaş var. Hiç doğru bir yaş değilmiş. Ya daha küçük olmalı yada daha büyük bence. 1 aylık kızım henüz ama oğlumun huyu 1 ayda o kadar çok değişti ki bambaşka biri oldu. O kadar çok dikkat ettik ki halbuki gelen misafire bile önce büyüğü dedik. Takilan parayı altını sana gelmiş dedik. Kıyafet tarzı şeyler gelince o görmeden sakladık. ama olmuyor çok çaresiziz biz valla. Çocuk düz duvara tırmanıyor herseye ağlıyor gece ağlamaya krizleri başladı aşırı asabilesti. 😫
sedefyrs1101 Oglum 8 aylıkken 2.ye hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum 16 aylık oldu 1 aydan az var doğuma, Zor olcak ama guzel olcak İnşAllah doğunca görücez bizde 😇
Likayolcusu Cyln_kcblr biz aynıyız bebeğim 16 aylık ve 6 haftalık gebeyim bakalım başımıza neler gelicek 🥹🥹
Likayolcusu Tugbakose-24 anladım ben kzıımı hala emziriyorum 6 haftalığız daha bi ⅔ ay daha emzirmeyi düşünüyorum
Adacan Cyln_kcblr bu 2 yaş sendromu her bebekte aynı olacak diye birşey yok canım benim oğlum 3 yaşına giriyor hiç ağır ataklar ağlama krizleri geçirmedi sakin bir şekilde geçirdi illa ki aksilikleri oldu kendini kesfediyor birey olduğunu keşfediyor ve buna resmen saygı duyulmasını istiyor ama dediğim gibi yandım bittim diye düşünme :)
Nimetkayseri1438 Cyln_kcblr oğlumla kızım arası 5 yaş kızımla bu bebisin arası 4.5 yaş 3 uncu biraz supriz oldu ama
cgdm-trzi Cyln_kcblr aynıyız oğlum 15.5 aylık 6 haftalık hamileyim nasıl olacak bilmiyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum
3babymom Cyln_kcblr oğlum 3 yaşındayken hamile oldugumu öğrendim ikinci oğlum doğdu araları 3 buçuk 4 yasa yakın Küçük oğlum da 5 buçuk 6 yaşındayken kızıma hamile olduğumu ogrendim şuan kızım 2 aylık bı abisi 10 diğeri de 7 yaşında 🌸💕