Karakurt Zarife canım bikini bölgesinin tam ortası iki bacıgının ortasında ağrı oluyor kemik ağrısı geceleri bile bazen uyandırıyor ayağımı kımıldatamıyorum acıdan
deletedmom11 Rahim baskı yaptığı içndir bide bağLarı geriLiyomuş bebek yukarı çıktıkça rahimdede kan basıncı yükselirmiş
Naznaz Haftadayım benimde yeni başladı çatı agrısı mı oluyor bu bilmiyorum ama oturup kalkarken bazen yürürken bile agırıyor o bölgem 🙁
Karakurt Naznaz ne güzel senin yeni başlamış benım 23 haftalıkken başladı 28 haftalık oldum ağrı çoğaldı 😭
semabrcn kemiklerim tutulmuş gibi ağrıyor benimde kilometrelerce yürümüşte kemiklerim yorgunluk ağrısı yapıyo gibi oluyo. bide aşırı batma var vajinada öyle ki idrar tutamayacak gibi oluyorum o an 35/3üm bugün
Karakurt semabrcn senin günüde az kalmış canım allah kurtarsın tam tarif ettiğin gibi ağrıyor acıyor valla genelde uzandığım zaman oluyor benım ama idrarla ilgili bi sorunum yok benım
caglacaglar haftamdayım ben de bazen ayakta cok kaldigim zaman cati agrim oluyor. ama dinlenince geciyor. sizin de oyle mi?
Karakurt caglacaglar ilk baş senın dediğin gibi oluyor daha sonra yârin yerde acı başlıyor ben ne bulantı yaşadım ne aşerme ne mide yanması ama bu acı hepsini arattı bana
Zarife Karakurt sanirim benimkide cati agrisi 27 inci haftamdayim dun basladi yolda yururken sanki vajina kemiklerim aciyo gibi oluyo bazen kotu bseymiymis bu
Huzurumbebegim Bikini bölgesinde ki agrı mı çatı oluyor bi kaç gündür bende çok oturunca falan ayaga kalkınca sanki dayak yemişsin gibi agrı oluyor çatı mı acaba anlamadım
Karakurt Huzurumbebegim bikini bölgende afedersin üzeri kıl olan bölge canım orası yanı ağrı başladığı zaman yürüyemiyorsun bile doğru düzgün ilk baş az az oluyor sonra artıyor ağrı