HSena38 Eşimin arkadaşları hediye olarak ilk olanı almışlar ama ben hep ikinciyi beğeniyordum 🙈 Değiştirsek diye düşünüyorum hangisi daha kullanışlı bu arada aldıkları yer fiyat farkı yok dedi 🌸
Dilek-K0 HSena38 bende ilk baştaki var henüz kullanmadım dışarıda doğuma 4 ay var ama bana göre kolay kullanışlı çokda beğendim sadece bneimki bir tık farklı 🙂
Tugceasel21 HSena38 bencede alma paran varsa iyisini al ben kullanıyorum cok pişmanım iyisini almadigima
Cyln_kcblr Ben daha yeni 4 baby aldım. Tavsiyem sakın alma. Hem tekerleri plastik hemde eşya koyma sepet yeri sağlam değil az eşya alıyor ve yere çok yakın. Diğer araba hakkında bilgim yok.
HSena38 Dilek-K0 puset takma durumundan ötürü diğer modele yöneldim aslında 🤔 Yani sadece puset takıp kullanamıyoruz ya o kafamı karıştıran 🙈
HSena38 zty0206 çok teşekkür ederim 🌸 Kalite olarak memnun musunuz peki 😊 Güzel günlerde sağlıkla kullanın 💗
Dilek-K0 HSena38 benziyor ama bire bir aynı değil mesela ben önünde mama suluk vs yeri varya öyle istemedim aynı duruyor ama aslında farklı bizimki biraz daha kibar duruyor🙂
HSena38 Dilek-K0 bizde de o kısım yok ben netten bulabildiğim en yakın fotoğrafını koydum 🙈 Sadece puset üstüne yakılıyor diğer modelden farklı olarak🌸
HSena38 Dilek-K0 evet evet bende ondan istiyordum aslında aldığımız yerde tek bunun fotosu vardı 🙈 Güzel günlerde kullanalım hepimiz insaAllah 🌸