Rk805108 bizimde 9 milyon cıktı instagramdan bi doktora attm ddi tüp bebek 🙄 Allah Allah dedim ne alaka , devlete gittim bidaha sordum zeuciti önerdi ama durum o sıra yok yeni evliyiz malum borç harc var . Dedik az daha bekleyelim pıhtılaşma testi fln halledelim alalım . İlaçta 550 tl öyle kolayda alınmıyor 🤦🏻♀️ neyse durumu düzelttik canım aldık ilacı ben o sıra fındık fıstık ceviz çaksır kökü suyu keçiboynuzu kürü pekmezi birde çinko aldım hepsini kullandı dedik smdi ilacı alalım aldık kullandı 1,5 hafta fln gecti test verdik o sıra doktor bana klomen verdi, eşim sonuç alırken bende sıra bekliyorum . Bende klomen kist yapmış estradiol çok yükselmiş eşiminde sperm 20 milyona çıkmasın mı 🙄 gecen ay çok güzel patladı bizm iş bide adet oldum 17 gün sonra tekrar oldum kist eriyince mi oldu anlamadım . Patladı gitti herşey smdi inşallah düşmemiştir sperm diyoruz . Bakalım hayırlısı olsun 🤲 Arkdsımın eşinin 2,5 milyondu spermi zeucit kullandı hamile kaldı canım . Allahtan ümit kesilmez sendeki pcos un ztn bi önemi yok eşindeki sorun geçsin yeter ❤️