Kızlar çarşamba günü sezeryan doğumum var 3 gündür aşırı sıkıntılı bir tuvalet sorunum var yapmakta çok zorlanıyorum ilk oğlumda tuvalet yapmadan eve gidemeyeceğimi söylemişlerdi sezeryandan sonra bundada aynı olmaktan korkmaya başladım kuru kayısı ve hoşafına başladım ama çokta faydası olmadı gibi farklı çözümü olan varmı?
Hamilelikte kabızlık
Nutri Fiber tozdu ilac diyil bende kabizdim doktor yazdi sabah aksam icdim cok iyi rahat cikartiyor kabizlik olmuyor. Birde cennet hurmasi ne zaman istersen ye uzerinden biraz gecince temizletiyor bagirzaqlari
gunel91 hemen denicem kurusuda var evde zaten inşallah yarar teşekkür ederim 🙏
Esrakaratepe Sezaryen sonrası 1 hafta çıkamayınca Duphalac içmiştim kesinlikle tavsiye ederim hamilelik döneminde de kullanılıyor
Kayısı hoşafı hiç bir işe yaramıyor mutlaka elma hoşafı yapmalısın bende normal doğumdan sonra kabızlık çektim 2 gün büyük abdeste çıkamadım bizim akraba hemşire vardı o söylemişti kuru değil normal elma küp küp doğrayıp kaynattım elma falan yumuşadı iyice özleşti hem elmasını hemde suyunu içmiştim uzun süre yani gün içinde sürekli tükettim ondan sonra 1 saate hemen tuvalete çıkmıştım deneyin mutlaka işe yarayacağını düşünüyorum
Eliferimm son çare sanırım o olacak elimde mevcut ama hamilelikte içip içmeme konusunda kararsızdım hamileykende içiliyorsa eğer bitkiselden sonra onuda kullanıcam o zaman hastane çantama koyayım en iyisi
R-veyda44 şuan bunu yapıyorum inşallah yarar çok dua ederim valla yararsa hastaneyede yapmak lazım kabuklu mu yaptınız
Esrakaratepe Evet evet içiliyor ben yazdırmıştım doktoruma süreklilik arz etmediği sürece. Hastane çantanıza koyabilirsiniz. Bana öyle bir şart koşulmadı hastaneden çıkabildim
Esrakaratepe kurusu o kadar etkilemez.
Kabuksuz yapmıştım inşallah Kabuksuz yapmışsınızdır