Daisy1 Kızlar merhaba. Bebek odası alan varmı. Varsa nereden aldınız model olarak ne tercih ettiniz ve fiyatları nasıl .
deletedmom734 Daisy1 32.haftamdayım 16.haftada aldık daha zamlanmamıştı ankara sitelerde bir mağazadan özel üretim 3 kapılı bir dolap ve büyüyen beşik aldık 4500 tl odamız ufaktı tüm eşyalarımızı toplasın için 3 kapılı tercih ettik şimdilik pişman değilim güzel kullanışlı duruyor büyüyen beşik olayını seviyorum ben yatak odasınada ufak sallanan bir beşik aldık
Yagmr05 Daisy1 ben sanayide yaptırdım magazadan gidip almadım country tarzı aynalı 3 kapalı dolap ve şifonyer 2500 fiyat çıkardılar 1750ye yaptırdım
SSY Daisy1 çilek mobilyadan cotton bebek odasını aldık. Büyüyebilen ebeveyn yataklı beşik, uyku seti, 3 kapılı dolap, geniş çamaşırlık ve bebeğim için latexy yatak. Ağustos ayında almıştık, henüz bu kadar zamlanmadan önce. 5.500₺
Yagmr05 Daisy1 yani sanayi derken yine mobilyacı ama mesela istikbal çilek vs gibi adı olan bi yer değilde bulunduğum ilde mert mobilya diye geçiyor. Nası diğer mobilyalar sanayi gibi yerlerde yapılıyosa buda öyle 😊