Ftmysnn kızlar yarın doğuma girecem normal doğumu suni ile baslatacaklar acılmam nişanım falan yok günüm geçiyor lütfen gören bana dua edebilir mi doğumum kolay geçsin diye şimdiden Allah razı olsun🤲🏼🤲🏼🤲🏼
sliya30 Ftmysnn RABBİM hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin 🤲 inşirah suresi bol bol dinle oku canım subhanallahi vebi hamdihi bol bol çek salavat getir…. Bu gece Meryem suresi Yusuf suresini de dinle haydi RABBİM yardımcın olsun
Minikmucizem199 Ftmysnn Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 bir avaz da kurtarsın benim ilk doğumum da öyle olmuştu sancı açılma falan yoktu suni sancı almıştım
Minikmucizem199 Ftmysnn biraz Zorlu geçti canım tabi kişi den kişiye değişir bir gün yattım hastanede fitil flan verildi ertesi gün suni sancı verildi doğum yaptım suni sancıyla süreç daha hızlı ilerliyor
Tatli1dunya Ftmysnn İnşallah kolay geçer doğumunuz bir avazda olur inşallah meleğiniz. Rabbim hepimize kolay sağlıklı çok güzel bi doğum yaşatsın.🤲🏻🧡
tubasd Ftmysnn Allah selametle kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah muhtemelen benimde yarın suni verilecek eğer bu gece sancım gelmezse sizde dua edin 🌸
Ftmysnn tubasd Rabbim sizin de yar ve yardımcınız olsun sağlıkla bı avazda kucağınıza almayı nasip etsin
Ftmysnn Arkadaşlar Allah dua edenlerden Razı olsun evladı olanları bağışlasın isteyenlerin de kucağını doldursun inşallah🤲🏼🤲🏼
esraelifim Rabbim herkese sana bana hayirli kolay dogumlar nasip etsin bol bol dua et icini ferah tut sancilari sakin karsila guzel gecicektir👍