Leon06 Merhaba arkadaşlar ayın 9 unda ovittirelle çatlatma iğnesi olmuştum 12 gün geçti üzerinden taze transfer oldum 5. Gün embriyosu erken gebelik testi belirgin silik çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi varmıdır başına gelen var mı
Gul616161 Leon06 bende gecen ay çatlatma iğnesi oldum. 11 12 ve 13 günlerde silik çizgi gördüm cakat kanda negatifti. Umarım sizinki pozitiftir
Eliferimm Leon06 Merhaba canım benimde tüp bebek ile 2 aylık bebeğim var, 6. Gün normal kaset testte silik çıkmıştı 7. Gün tekrar yaptım daha belirgindi
Yakut16 Leon06 hayırlı olsun benimde İlk tüp bebek testim böyle çıkmışti 6 gün kan verdim ,55 çıkışti sonuç tabi sonra düştü
Busenl Leon06 bende tüp bebekle hamileyim bence zamanını bekleyip kan verin bu testler anlamsız. Sonucum yüksek çıkmasına rağmen gebelik testinde silik çıkmıştı
agaadfsdqqaa Ovitrelleden sonra uzun bir süre ovülasyon testim pozitif çıktı ama gebelik hiç denemedim
Eliferimm Leon06 evet benimde böyleydi canım :) sadece sakin ol heyecan yapma kan verince kesin belli olucak zaten