Taricat Kivircikkuala bilgim yok canım ama normal testlerden alsaydın keşke ikinciyi . Bu erken gebelik testleri yaniltabiliyor bazen
Cerennnn5858 Kivircikkuala ben prodoctor yaptım kuzum silik çizgi gördüm. Daha kan vermedim bişe diyemiyorum. Kc gün var adetine peki
Ays19Ays Kivircikkuala ben adetime 1 hafta kala productor ile yaptım negatif çıktı ama 2 gün geçtikten sonra kan verdim pozitiftim bence bunlara çok güvenmeyin
Boss01 Kivircikkuala idrar tutma sürenle ilgili de olabilir yanıltmışta olabilir en iyisi adeti beklemek seni çok iyi anlıyorum ama büyük hayal kırıklığı yaşamıştım bende 🥺
Livealittle Canım daisy comfort yalancı çizgi cıkarıyor kaç kere bana umut verdi productor doğru.. Adetine kaç gün var ?
Kivircikkuala Livealittle 3 gün var aslında 1,5 senedir kullandım hiç çıkmamıştı bu ay çıkacağı tuttu ya 🫣🥹
Livealittle Kivircikkuala canım adet ertesi yap yarın test alma negatif cıkınca üzülüyor insan beni dinle sen …
Cerennnn5858 Kivircikkuala bence yarın sabah bi erken gebelik testi al ilk idrarla yap kuzum emin olursun