ilknur-sygn1 bende bu çantayı aldım geçen perşembe e bebekte %50 indirime girmişti içi baya derin ve gözleri benim için yeterli kumaşı da çok güzel çok tatlı bi rengi var bebek arabasına asabilmem için askıları da var henüz deneyimleyemedim ama kullanışlı olucagini düşünüyorum
Elf96 Elsanur ben mcd bag aldım benim bütceyide aşıyordu trendyoldan indirimden aldım takip edin 350 TL ye almıştım belki denk gelir
Mayysa Elsanur quoiofficial dan aldım epey büyük bir çanta başka hiç bir şeye ihtiyaç duymam muhtemelen
Efsunala_ Boyut olarak çok geniş bir çanta ben daha zarif bir şey istiyordum ama iade etmek istemedim 🙊
Fndkrdu Elsanur kesinlikle tavsiye ediyorum ben aldım ve 2. 3. Bebeğe kadar rahatlıkla kullanırım. Gerçekten sağlamlığı kalitesi duruşu büyüklüğü çok çok iyi ve bende alıncaya kadar tereddüt ettim elime ulaşınca hiçbir şekilde pişman olmadım fiyatı bu piyasaya göre bu kalite çok iyi
Fndkrdu Elsanur hatta şuan da kendi sitesinde indirim de bende şuan ki indirimden faydalanıp aldım. Tavsiyem şudur trendyol da çok fazla fiyat vermişler mcd çantanın kendi sitesinden alman. Ben sitesinden aldım 400 tlyken
Acemianne35 Elsanur Baby&Mom marka siyah bi sırt çantası aldım bebek arabasına da takılabilenlerden. Arkadaşımda görmüştüm kalitesi çok hoşuma gitmişti
SebnemRasit Ben lcw dan aldım 300-125 indirim kodu geliyor Trendyol da aynı çanta 400 ken ben 230 felan almıştım sende öyle bakabilirsin. Çantada güzel çok kaliteli seçenekleri var.
isimsizzz Elsanur Cumartesi günü civilde ,tüm anne Bebek bakım çantalarında net %50 indirim vardı tesadüfen denk geldim ,240 TL lik anne çantasini 120 TL ye aldım ,hala şoktayim ve acayip kaliteli ,tipi de güzel ,sırt çantası ,gözleri de yeterli 😁❤️
AngeL- Elsanur bende e bebeğin çantasını aldım. O kadar kaliteli ki yumuşacık.. normalde 500 civarı ben 350 ye aldım ama 250 ye kadar düşüyor
Yelkovan1 1234__ doğum öncesimi sonrasımı başvuru yapılıyor ve gidilmesimi gerekiyor arayıncada oluyormu