designermoms Deletedmom_85 ahahhaha😂😂 doğru valla bizzat denedim 😂 bir arkadaşım da şüpheleniyordu söyledim baktı sert bir şey geldi dedi bir kaç güne adet oldu zaten 😂
Deletedmom_85 designermoms koca karı şeyleri işe yarıyor ama bir gün mikrop kapıcsm diye korkmuyo ds değilim ksjdjd 😂 ama akıllanmam ben herhalde tik oldu bende. Adete 2-3 gün kala bakıyorum jdjdjd😂
Nurcanben MadameHappy34 ya of ben bu göğüs halkası değişikligini hiç anlayamıyorum tam olarak nasıl oluyor hiç dikkat etmemiştim daha önceki başarısiz olan gebeligimde
MadameHappy34 Nurcanben göğüslerin de ki kahverengi bölüm kabarıyor böyle sivilce gibi bir çok kabarcıklar oluşuyor.😬😬 ve sağ göğsüm hassas sol göğsüm hassas değildi.
designermoms Deletedmom_85 bir şey derdim de mikropla ilgili burda yazamıyorum şimdi😂 sanki normal zamanda eşlerimiz aklanıp paklanıp gelmiyor ondan kapmıyorsak bir şey olmaz😂😂😂
designermoms Nurcanben parmağını it zaten sertlik varsa sonuna kadar sokamıyorsun ama ileri gidiyor yumuşaksa adet yok demek😂
Nurcanben MadameHappy34 kahverengi kısmın köşeleri mi yoksa hani tam ortasındaki çıkıntı mı hangisinde kabarcık oluyor
Boss01 Deletedmom_85 hahah ay hiç güleceğim yoktu 😂😂 şurdan örnek vereyim doktor bana fitil vermişti içine doğru parmağınla ittir demişti demekki sorun olmuyor
Deletedmom_85 Boss01 ooo öğrendiğim iyi oldu o zaman parmaklar dururum ahhshaha ay tövbeler tövbesi ya neler çıkıyor ağzımdan öyle sjjdjd😂 sende deniyosun herhalde bu yöntemi bi aşina gibisin sanki 😜
Boss01 Deletedmom_85 yok vallahi hiç denemedim fitil kullandım ordan yorumladım ilk defa burda duydum bu ay bakacağım ama yarın bakarım 😂
Nurcanben designermoms bu ilişkide de geçerli mi reglime 10 gün var ama şu son 2 gündür ilişkiye başlarken o kadar zor ilerliyor ki sanki bir şey varmış gibi adet mi olucam yani 😂
Deletedmom_85 Boss01 bak bak benim 2-3 gün varken başlıyor aşağıya doğru yolculuğu 😂 pok var aşağıda sanki dur işte yukarda jsjdjd