Ebbbr 26+1 bugğn gittim kasılma gibi hissettiğim için nst ye de girdim şükür çıkmadı. 1018 gr 33 cm dedi gayet iyi keyfi yerinde dedi ağrım oluyor bi çocuğum daha var kucağıma aldığımda çok yorulduğumda belim ağrıyor magnezyum verdi ağrılarım azalsın diye
Ikra33 BBuseY tabi doktorların haftalık olarak baz aldığı bir tablo canım. Benimde bebisde kilo fazla gelmişti ben muzu çok tüketiyordum yemeyi azalttım , hamur işlerinden uzak kaliyorum . Şimdi normal haftasında çok şükür.
baby3_ Leylabngll hayır canım 25 ken gittim tam şimdi kaç oldu bilmiyorum kilo gram ama Şuan 25+5 olduk
Leylabngll baby3_ anladım canm beslenmem söyle her akşam mutlaka yatmadan önce bi bardak süt ve bi muz yer öyle yatarım ama doktorum aşırı gaz olduğunu söyledi sütü yasakladı maalesef
Leylabngll Bilmiyorum ki valla şaşırdım zaten süt yoğurt süt ürünlerinden uzak dur dedi aşırı gaz yapmış sende dedi bunun yerini nasıl dolduracak bilmiyorum
annesivekuzusu baby3_ baby3_ 26+4 olduk artık çok çabuk yorulmaya basladim her işi dinlene dinlene yapıyorum bebiş kilosu da bizde 1 hafta önden gidiyoruz 25+3 te 1000 kilo çıkmıştı tosuncuk 🙈💙
efemoms_ annesivekuzusu bende aynıyım canım en ufak yürüyüşte bile nefes nefese kalıyorum maşallah kuzucuğa bizde 2 hafta önden gidiyoruz son zamanda nasıl olurum bilmiyorum valla🙊🌸
annesivekuzusu efemoms_ sağlıkla gelsinler inşallah şimdiden panda gibi oldum diyorum 🤭😂 bebis önden gittiği için ve annemde seker hastasi olduğu için weker yüklemesi de yaptirdim ama çok şükür temiz çıktı sonuçlarımız 🥰
efemoms_ annesivekuzusu al benden de o kadar yakında yuvarlanıcam diye korkuyorum🙊😅 çok şükür kuzum 🌸🥰
ikibaloglanannesi Ağrı sızı olmaz mı😌 28 haftalığım daha çok arttı ama şükür bebişim için değer💙 26 haftalıkken gitmiştim en son 870 gramdı.