Pamukasln Merhaba kızlar 16 haftalik olduk bugün cumartesi kontrolde doktorum bebeğin eşi asagida yukarı çıkabilir de cikmayabilirde dedi yapışma olasılıkta varmış başına gelen varmi neler yaptınız yukarı ciktimi
Busra-01 Pamukasln canım bende 13 haftalık hamileyim cuma günü bana da aşağıda dedi doktorum bebeğinin cinsiyetini biliyor musun
SevalBT Pamukasln benim 20. Haftada ayrıntılıda aşağıda olduğu söylenmişti. Şimdi 32. Haftayım çok şükür düzeldi. Aşağıdayken çok baskı vardı aşağıda. Hiç kanama olmadı ama baskı rahatsız ediyordu. Artık o baskıyıda hissetmiyorum. Sizinkide düzelir daha çok erken. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Asliormanci Pamukasln kuzum bakma doktora ya 24. Haftaya kadar çıkar hatta 28. Haftaya kadar beklenir çıkarmış benim çıktı 22+2 tim bugğn detaylıya girdim çıkmış yukarıya
Socialmommm Çıktı benim şükür 16da aşağıdaydı kanama da yapıyordu.20den sonra yukarı çıktı şuan hiç bir sıkıntı yok plesantayla alakalı içinizi ferah tutun en kötüsünü düşünmeyin
Pamukasln Socialmommm gerçekten mi aynı zamanlar peki dikkat ettinzmi ağır kaldırma dedi bana sadece. dinlenmeye çalışıyorum ama çalıştığım için pek mümkün olmuyor
Socialmommm Pamukasln ilişkiyi yasakladı sadece çalışmanda sorun yok kendini çok yorma sadece dedi o kadar gerisi Allahın takdiri
Hulyatgrt Benim 22.haftada çıktı yukarıya. Hiç dikkat etmedim normal hayatıma devam edip kafaya takmamaya çalıştım
Pamukasln SevalBT kanama olabilir diye ilişkiyi yasakladı şuan kanama yok 21 . Haftada kontrolüm var benmde çıkar inşallah yukariya
ayla__ Pamukasln eşik hep aşağıda idi bugün gittim çocuk kanala yerleşmiş eşikte yukarıda dedi doktor 30+4 üm