Daffyy Doğum için çikolata yaptırmak istiyorum. Güvenilir önerebileceğiniz bir yer varsa yardımcı olabilir misiniz 😊
Dilekka Daffyy çikolata madeni adı instagram sayfası var cikolatası lezzetli. piyasaya gore cikolata kalitesine gore fiyatı uygun
Rfy1 İnstagramda lohusakadinbutik sayfasına yaptırdım, kargoda şu an ama resimleri çok güzel, kapı süsü ve yastığı da aynı yere yaptırdım
2022bebeki Daffyy WhatsApp sipariş hatlari ve Instagram dan da örneklerini görebilirsiniz . +90 544 170 44 04 WhatsApp numaraları bu🤗
aasenaktas Daffyy Pelit marka çikolata bende önümüzdeki haftalar içinde sipariş vericem 31 haftalığız henüz
Aaaassss Bebekçikolatası diye bir site var daha yaptırmadım ama orayı düşüyorum fiyat olarak diğer yerlere göre daha uygun
Zeyyk Ben instagramda @suslebeni sayfasına yaptırıyorum fiyatları makul ve çok ilgililer hediyelikleride aynı yere yaptırıyorum . Yasal sayfa ve kadın girişimci 🤍
Daffyy Zeyyk sanırım genel olark hep instagram da var. İnstagramım olmadığı için oradan bakamıyorum 😊
Daffyy Mrv_123_bg şikayetvarda adını görünce çok korktum syfdn ama burdan alan çok kişi var benimde aklımda internet sitesi yokmuş ama whatsapp siparişi varmış çpk teşekkür ederim birileri söyledikçe güvenim artıyor 😊
aasenaktas Daffyy 32 den sonra zaten sipariş oluşturun diyorlar, henüz bir riskim yok gibi 33 te vericem inşallah bende💗