Ebruerdi59 Sanki adetim gelecek gibi bir his var karnımın alt tarafında böyle olması normal mi? Sizde de oldu mu hiç?
Burcuuuuu Ebruerdi59 32 haftalık olacam aynen adet oldum olacakmisim gibi bı sgri ama surekli.degil.gidip.geliyor
Eminedilanim Ebruerdi59 bende 33 haftalık bendede var kasılma da var bebek yukarı toplanıyor anlamadım
Ali-Kaanin-Annesi Ebruerdi59 ağrı ve batma oluyor arada o bebek baskı yaptığı için dedi doktorum bende korkardım 😅 ters durduğu için ayakları ile kendini iter kafası ile de aşağıya baskı yaparmış bunu ultrason da zor da olsa gösterdi doktorum sağolsun 😂
Kbra_ozdmr Ebruerdi59 35 haftalık hamileyim son zamanlarda benimde o şekilde sancılarım oluyor doktorum rahim kasıldığı için öyle oluyor demişti
Ali-Kaanin-Annesi Ebruerdi59 bir de karnım küçük olduğu için böyle bazen canım çok acıyor hareket edince ama yeter ki canlı olup hareket etsin de canım yansın diyorum Allah’ım herşeyin hayırlısını versin inşallah 🤲🏻🌹🤗
Ebruerdi59 Ali-Kaanin-Annesi evet acıtıyordur. Bende sol tarafıma tam yattığım zaman hareket ettiğinde çok rahatsız oluyorum birde onu eziyormuş gibi hissediyorum 🙈 Amin 🙏🏻 inşallah hayırlısıyla gelsinler
SerapBagci Ebruerdi59 33+5deyim arada adet ağrısı gibi oluyor bu akşam çok oldu mesela ama çoğunlukla bi bölgeye toplanıp aşırı rahatsiz ediyor canımı çookkk yakıyor o an özellikle sokaktaysam yürüyorsam mahvediyor doğmadan 😅
Ebruerdi59 SerapBagci evet bende de bu akşam olunca dedim ne oluyor 😁 çok aktif kıpır kıpır 😁 az kaldı dayanmışız dayanacağımız kadar acıya sızıya🤣