2022bebeki SedAvsar8 Vajinadan içeri pıt pıt 🙈 Olabildiğince ileri itip bir 15-20 dk mümkünse ayağa kalkmamali
annenur SedAvsar8 doktorunuz nasil kullanın dediyse öyle benim ilk ağızdan al dedi sonra vajinadan dedi. Vajinadan aldığımda yapıp yatıyordum durabildigine kadar duruyordu sabaha kadar kalkınca akıyor çünkü
2022bebeki SedAvsar8 Haklısınız ilk zamanlar eldivenle falan yapıyordum haha🙈 Bacaklarinizi kırın vajina girişinden ittirebildiginiz kadar ileri itin. Beyaz ya da krem akıntı olabilir çamaşırınizda korkmayın 🐣
Serapp777 annenur bende 5 gündür yatmadan önce kullanıorm ama gece yarısı lavaboya kalktgmda camasrmda beyaz koyu ilaç akıntısı oluyo resmen normal mi yoksa ben mi yanlıs kullanıyorum
annenur Serapp777 çok nromal öyle olması lazım zaten fazlası çıkıyor. Ben peçete ya da küçük günlük pet koyuyordum çamaşırına bilasmamasi icin
nur_seyma Valla bana doktorum zaten düşük tehliken var bide orayı karıştırma hapı sokcam diye iyice tehlikeye sokarsın dedi 😅🙈 ağızdan aldım hep şimdi geçti tehlikem çok şükür
Udu nur_seyma agizdan alirken sarhos sersem gibi oldunuz mu hic bende 5 gundur agizdan aliyorum gunde 2 kez bugun 3 e cikardik bi an bayılacak gibi oldum 1 saat sonra kendime geldim
EdaGmk Udu bende çok oldu ve vücudum hiç alışmadı resmen. 5 haftalıkken başladık 22 ye kadar ağızdan aldım sarhoş gibiydim. 22 de fitil olarak devam et dedi doktor
nur_seyma Udu tabi kendime gelemiyodum yatıyodum sürekli sersemdim ne yapalım çekicez onuda biraz malesef😣
sumeyye041 Ben de dün başladım bir tane ağız yoluyla aldım. Doktorum vajina daha etkili dedi o şekilde günde iki kez devam edeceğim . 6+1 de kahverengi lekelenmem olduğu için başladık