ycl4644 Merhabalar iyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları 💐 9 haftalık hamileyim sürekli mide bulantım oluyor benim gibi olanlar var mı acaba
Asfdg ycl4644 9+6 ilaç kullandığım halde hala bulantılarım devam ediyo inşallah geçer bikaç haftaya diye ümit ediyorum 😊
Beybeybi ycl4644 ıyı aksamlar canım hamılelık ınsandan ınsana degısıyor bazıları rahat gecırırken bazıları yatak dusek yatıyor ben 23haftalık hamıleyım halen sabah bulantı larım gun arası ıstıfra etme gıbı belırtılerım halen devam edıyor
Nurrrr90 ycl4644 bende bugün 9+0 oldum ne yediysem cıkardım akşama kadarda bişey yiyemedim şimdi yedim ama midem dans ediyor yanımda poşet bekliyorum😔😔😔
Aybeniz hayrlı olsn bebişin 💖 prilam dr diye bi hap var cok iyi grlıyor 2 gebeliğimde de kullandm kurtarıcım oldu dr una soyle yazsn canm cok iyi gelıcek👏
_36pnr Ben 12 haftalık hamileyim bulantı ve kusma devam ediyor maalesef denediğim hiçbir ilaç iyi gelmedi
ycl4644 _36pnr evet kimilerine bana mısın bile demiyor çok zor bir durum her an her dk yaşıyorum bu durumu üzerine halim de kalmıyor
ycl4644 MadameHappy34 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻 bir arkadaşım da hamile mide bulantım yok ama kasık ağrılarım var dedi ağrı da kötü ama çıkarmak daha kötü sanırım 🥲
MadameHappy34 ycl4644 ikisi de var ikiside çok kötü zaten gün de 2-3 kez çıkarttığınız da ister istemez kasıklarınız ağrıyor. 😬
ycl4644 MadameHappy34 kesinlikle öyle ama hiç çıkarmayıp ağrıması da var en azından bulantısı olmuyor ve iyi ki de olmuyor 🙏🏻 darısı başımıza ❣️
ycl4644 Nurrrr90 bende nereye gitsem poşet götürüyorum yemek yemeğe korkuyorum sürekli hafif şeyler tüketiyorum artık annem ne kadar zorlasada elim de değil 🥺
MadameHappy34 ycl4644 ayy insaAllah 🤣🫣38 haftalık arkadaşım hala kusuyor.😂 çok farklı hamilelik geçiren insanlar var bizimki de kısa sürede bırakır umarım.