songulegehan Ben doktor kontrolüne ne zaman gitsem hep değişiyor bi öncekine göre ya düşük söylüyorlar ya da fazla anlamadım
mzyynkbra songulegehan canım basen ölçüm hataları olabiliyor net bir cevap için güzel ölçüm lazım ❤️❤️
mzyynkbra Sumeyyeabdi canım hayırlı haberler alırsın inşallah 🙏 sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰🙏
Sumeyyeabdi mzyynkbra amin canim benim inslalah sağlıklı olsunlarda🤲 kaynana h emen gecen kilosu az kis bunun dedi bir kilo takıntısı var alınır kilo oğlumda 3100 doğmuştu ama haftasını hatırlamıyorum ☺️
mzyynkbra Aselervam_41 maşallah çok güzel 🙏🥰 rabbim sağlık sıhhat versin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰💓😂
Egelihatunn mzyynkbra merhaba 32+5 de 1980 gibi bişeydi bi dahaki kontrol 14 gün sonra habire ben kilo alıyor gibiyim. Sağlıkla gelsin minnak lar ❤️
Sumeyyeabdi mzyynkbra evet canim malasef 🥴 gideriz memlekete oğluma der 4 yasinda sağlıklı şükür hic büyümüyor bu falan diyor halbuki herşeyi yiyoruz asiri hareketli oğlum hic durmuyor yerinde
TeoMom mzyynkbra Tombik olacak senin bebiş ben 28de gittiğimde 1200 civarıydı tam günüyle uyumluydu çünkü🤭 En son 34+2 de 2450 gramdı bizim de bakalım 36 olarak gideceğim birkaç gün sonra randevumuz var kaç olmuş merak ediyorum 🥰