KKTCHatiralari cansualisa neden acaba 2 haftada bir e düşürmediler mi kontrollerinizi 32 33 nst haftası artık takip için o haftalar önemli
KKTCHatiralari cansualisa anladım doktordan doktora değişiyor 28 den sonra yada 30 gibi 2 haftaya düşüyor genelde çevremde de duydum arkadaşlar dan şaşırdım ok iyi olsunlarda sağ Salim alırsınız alırız kucagımza inşallah 🙏
cansualisa KKTCHatiralari inş kuzum 2. Gebeliğim Bnm günüm bile belli Rabbimin izniyle son 48 günümüz😍
mzyynkbra omrumm maşallah zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlamayacaksın bile ne ara olmuşş 😌🙏 sağlıcakla kavuşun canım inşallah 🥰💓
KKTCHatiralari cansualisa sezeryan o zmn hayırlısı olsun hakkınızda az kalmış masallah 15 20 Ocak arası bizim de bakalım
KKTCHatiralari cansualisa sevindim iyi haberler almayı nasip etsin rabbim. Teşekkür ederim bende hayırlı geceler 🌸🌺🌼
1Susam 💙38+4 günlüktü cuma günü 3.131 kg du şimdi 39+1 günlük olduk doguma son 6 günümüz kaldı rabbim sağlıklıca kucagımıza almayı nasip etsin kızlar 🤲🏻
mzyynkbra 1Susam ayy canım bitirmişsin maşallah bir avazda kurtulursun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰💕😘
sevvalknn mzyynkbra 34. Haftada 2.600 demişti doktorumuz bu çarşamba 36. Hafta oluyoruz ve kontrolümüz var bakalım 🥹💖