gucluanne80 Kızlar şimdi benim yumurtlamam 17. Gün oldu. yumurtlama gününde mi ilişki olması gerekiyor çatlama gününde mi bilgisi olan kullanan ve gebelik sonucu alan varsa yardımcı olabilir mi
SemaArin gucluanne80 BEN YUMURTLAMA GÜNLERİNİ DEGERLNDRDİGİMDE OLMADİ BELKİ ŞANS AMA YUMURTLAMA DEGİL CATLAMA VE ERTESİ GÜN DEĞERLENDİRDİM COK ŞÜKÜR TUTTU
esmadnzhn Eğer eşinde bir sıkıntı yoksa yumurtlama ve çatlama gününde ilişki olucak bununla ilgili bir gebenin günlüğü var instagram sayfasında ve youtubeda baya açıklayıcı şeyler paylaşıyor ona bakabilirsin
Lavinia06 Çatlama gününde diye biliyorum çnkü ben çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra 36 saat sonra ilişki denmişti o yüzden
gucluanne80 Lavinia06 hmm anladım benim çatlama gününde olmadı bir gün öncesi ve bir gün sonrası oldu sonra da hiç olmadı inşallah olur ya yani bazen görüyorum bir defa oldu yazanlar tutuyor benimki de öyle olur inşallah ♥️
gucluanne80 SemaArin ben bir gün yumurtlama gününü değerlendirebildim inşallah benim ki de tutmuştur 🙏🏻