Bende sürekli doğuma kadar burda hikayeleri okurdum çok şükür allahim bana da yazmayı nasip etti 🙏 bebisim şu an karşımda mışıl mışıl uyuyor 😍
İlk olarak dogumum normal olucakti bebeğim doğum kanalindaydi ve hersey normal doğuma uygundu. Fakat 6 kasım pazar günü hareketlerini hissedememeye başladım. Bisi demedim kimseye ve ertesi gün devam etti hareketsizlik. Ve korkarak endiselenerek doktorumun yanına gittim. Ve dedi ki “canım benim hiç korkma kordon dolanmış bugün bu bebeği alalim olur mu ” ben şok hiçbir hazırlık yok ve aşırı korkttum cunku sezaryan asla istemiyordum. Ben panik oldum doktorum eşimi aradı hemen gelip hastaneye yatış yapmanız lazım dedi allahtan kordon boynunda değildi sadece ayaklara dolamis. Neyse biz yarım saat içinde hastaneye yatış yaptık. Saat 12.30 du. beni kahvaltı yaptığım için 16.00 da alicaklarda ameliyathaneye ben tabi ağlıyorum. Korkuyorum nasıl olcak diye. Doktorum ve anestezi uzmanı geldi “sen çok paniksin asla seni spinal sezaryana almiycaz dedi çünkü bizi de telaşa sokarsin sen dediler” ve tamam dedim zaten genel istiyordum ama uyanamama korkusundsn dolayı dile getirmemistim. Saat 4 oldu beni aldilar. Ve hiç düşündüğüm givi ameliyat ortamını yoktu soğuk da değildi. Ellerimi bağladılar serum taktilar. Ağzıma da oksijen gibi bisi verdiler onu alınca zaten gözler gitti. Bebeğim 16.18 de çıkmış benim uyandigimda Saat 17.00 dı 😄 yarım saat uyumuşum halbuki ben saatlerce sürer sanmıştım. Herkes şok olmuştu anestezi aldınız niye hemen kalktınız diye . Neyse beni odaya aldilar bebeğim geldi tabi anestezi etkisindesin herseyi hatırlıyor olabilirsin ama etkisi var tabi. Baş dönmesi yaşadım o gece sadece sonra olmadı hiç. Öyle tansiyon düşmesi de olmadı. Sadece ameliyat gecesi baş dönmesi yaşadım o da narkozun etkisi yüzünden. Sonda takmışlar haberim yok tabi onu da gece cikardilar ama asla acımadı yumuşak silikon zaten . Bu arada bebeğim 39+2 de doğdu bende 57 kilo 162 boyla girdim ameliyata baya zayıftım ama narkoz beni yatirmadi çok şükür. 3. Günde ayağa kalktım şükür. Birdaha olsa birdaha genel anestezi yaptırırdım. Çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz için sizede Rabbım en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🥰😘😍🙏🙏