Mervemm bu yorumunu gerçekten ağlayarak okudum halende ağlıyorum… senin yaşadığın olaya benzer bir olay yaşadım Haziran ayında. 26 haftalık gebeydim o gün hastahaneye rutin kontrol İÇİN gitmiştim gittiğimde ise doktorum ekrana bakınca şua tepkiyi verdi “bismillah bu bebeğe ne olmuş ölmüş bu dedi” bir Allah bir ben şahit o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü kekelemeye başladım nasıl ölmüş dedim. Hareket ediyor çocuk ölmüş dedi. Hemen başka hastahaneye sevk edildim profa peritanaloji hepsi gelip muayne etti bebek şuan yaşıyor ama ön beyin hücre gelişimi durmuş dedi. Yani bir iki güne vefat edecek dediler yıkıldım öldüm bittim o an canımdan olan canım gidecekti benden. İki güz gözetim altına aldılar ve bebek öldü normal doğuma almamız lazım dediler suni sancı verildi iki gün boyunca sancı çektim en son kendi sancım geldi 7 cm açıklıkla normal doğum yaptım. Doğumhaneye girerken bebeği bana göstermeyin ölsem unutmam dedim ki bana bebeğin kafası yok dediler korktum. Sonra doğum yaptım o esnada yavrumun kafasını gördüm yüzünü gördüm hemen çekip sakladılar verin dedim. Meğer bebeğim ölmemişti halen yaşıyordu o an ses verdi ellerini açıp kapattı o minik dudaklarını ovuşturdu o kadar güzel kokuyordu o kokusu halen burnumda sarıldım yavruma hemşireye verir vermez vefat etti yavrum işte o gün öldüm ben. Çook uzun oldu ama yaşadığın olay bana yavrumu hatırlattı. SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR ANNESİN dilerim allahtan rabbim yavrunu sana bağışlar allahım acısını göstermesin inşallah içini her zaman ferah tut dualarım seninle 😞🤲🥹