199319 Kızlar hamile olmadan önce tatlıyı çok severdim ama hamile kaldıktan sonra hiç tatlı istemedi canım. Ekşi de çekmiyor tuzlu ve hamur işi yemek istiyorum sürekli. Cinsiyet olarak ne sizce ? Benim gibi olanların kızı mı oğlu mu oldu ☺️
KayraVeAnnesi_06 199319 Bende tatlı yiyemiyordum , ekşi ve tuzlu şeyler yedim Allah izin verirse oğlum olacak , 34.haftalık olduk Şimdide canım tatlı çekiyor ama şeker çıktığı İçin yiyemiyorum 🫢🙏🏻
gizemkarla 199319 bu iş yalan bırazcık ya cok ınanmayın :) ben hep eksı yedım kız oldu bir arkadasım hep eksı yedı erkek oldu
-asli1 199319 bende öyleydim cinsiyet kız ilk zamanlar asla tatlı istemedim çok sevmeme rağmen :) ama şimdi tatlı tuzlu karışık
EmineDefneGokce 199319 ilk gebeliğimde kavanozlarca turşu yedim, 2. Gebeliğimde tatlı. Turşu asla istemiyorum İkiside kız😂
199319 gizemkarla yok tabi ki inanmıyorum ama yine de büyüklerimizin dedikleri dikkatimi çekiyor ihtimal de olsa merak ediyorum 🙃
Rainak 199319 bende sırf pogaca börek yemek isterdim. Hatta direk gün tabağı aserirdim. Kızım olacak insallah
NilAda16 199319 bende öyleydim ilk zamanlar. Tatlıya normalde çok düşkünüm ama ilk 4 ay hiç yemedim. Onun yerine ekşi, tuzlu, hamur işi yiyordum hep. Oğlum olacak😅
Elifsu01 199319 Alakası var mı bilmiyorum canım ama kızımda hep tatlı istiyordu canım. Şimdi de hep tuzlu yiyorum 7+5 günlük. 🥰 Gönlüne göre olsun inşallah.
Rabiayz 199319 oğlum :) hemde ilk hamileliğimde ikinciye kızım oldu onda hep tatlı çekti canım şimdi 3 üye hamileyim yine tuzlu şeyler canım çekiypr hamur işi aynen:) ve Buda erkek ;)
Cocom 199319 benim öyleydi ilk 4 ay hiç tatlı yemedim, hep tuzlu ve ekşi istiyordum kızımız oluyor :) 4 aydan sonra tatlı krizleri başladı 😅
Ozgu10 Bende ilk hamileligim de 4-5 ay tatli yemedim, tuzlu, hamurlu, eksili urunler aserdim ve oglum oldu. Simdi de ayni durum Hamur agirlikli bunun cinsiyetle alakasi yok cunku benimle ayni seyelri aserenin kiziolan da var
birprensbirprensesannesi- Aşermelerin cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama oğlumda kızımda hep ekşi şeyler yedim ilk haftalarda son aylarda tatlıya yöneldim. Kızımda çok aşırı bulantım olduğu için yemek yiyemiyorum bu yüzden hamurişiyle karnımı doyuruyorum yoksa açım