guzelanne01_ Anneler normalde 8 haftalığım ama geç döllenme olmuş 6+4 üm neler yaşıyorsunuz kalp atışını duydunuzmu nasıl geçiyor hamilelik🙈
tubiii11 guzelanne01_ 6+2 haftalıgız bizde migde bulantısı iştahsızlık arada kasık agrısı oluyor. Henüz kalp atışını duyamadık
Alimenur guzelanne01_ 2 hafta arayla bizde 8+3üz 2 hafta olan bulantılarım tam geçti demiştim bir hafta yoktu bugün maalesef tekrar çıkarttım😕 Bel ağrım var dünden beri Bu şekildeyiz,yawrum kendini ara ara belli etmeyi çok seviyo 🤗☺️
susambebeginannesii guzelanne01_ 6+2 yiz şuan sık lavaboya gitme mide bulantısı çok uyku hali bel ağrısı şeklinde bir dönemdeyim 🫠
Esraygcc16 6+6 yım bende şuanlık mide hazımsızlığım var onun dışında çok şükür iyim çarşamba günü ilk doktor randevuma gidicem
Betul00000 6+3 üz bugün keseyi gördük bebek yoktu ama doktorum daha erken dedi haftaya Salı günü inşallah kalp atışını duyacağız
guzelanne01_ Betul00000 hamd olsun canım geç döllenme olabilir ben normalde 8 haftalığım son regla göre ama bugun kalp atışını duydum 6+4 müşüz
guzelanne01_ Mervem- görürsünn canım kalp atışınıda duyarsın ben bugun duydum hamd olsun geç döllenme yoksa kesin görürsün bende geç döllenme olmuş
Mel_ 6+3 üz bizde. 5+3 de kese ve yolk keseyi gördük. Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz. İnş duyarız🙏
guzelanne01_ susambebeginannesii şuan hepsi aynı bendede 6+4 üm özellikle lavabo olayı maffetti beni🙈
Gamzenrr guzelanne01_ çok şükür canım gördüm duydum bu anı o kadar çok bekledim ki rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
susambebeginannesii guzelanne01_ bende mahvoldum yaa her saat başı lavaboya gidiyorum hele gece uyku arasında öyle bir uyanıyorum ki 🥺
guzelanne01_ Mervem- bence git canım artık ilaçlarınıda verir hem geç döllenme yoksada kesinlikle duyarsın kalp atışını