MeltemKartal22 MeltemKartal22 21 haftamda detaylıya giricem renkli ultrason görüntülerini çok merak ediyorum kızlar paylaşın benimle 🧸🤎
Pamukbebegimm Eylembasakoc söyledi ama inan hatırlamıyorum herşeyin normal olduğunu söyledi 1 saate yakın sürdü hatta o kadar bastırmış ki ultrasonu karnım aciyo şimdi 😂
MeltemKartal22 Siem24 yaa maşllah Subhan Allah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
cns__ MeltemKartal22 ben detaylıya gireli 1 ay oldu, bana hiç renkli ultrason vermedi. Normal siyah beyaz verdi sadece. Bir de özel hastane yani. Çok üzüldüm şu an. İlk gebeliğim bilmiyordum böyle renkli verildiğini.
kuzeymomsss MeltemKartal22 Bal oğlummm, şimdi 7 aylık oldu 😍 Bizim de renkliydi fakat videosu var, renkli fotoğraf alamadık maalesef
Beybeybi MeltemKartal22 detayliya girdik yuzumuzun fotosuda cekildi ama atmaya kiyamamki buraya 💙 yani sabi daha kucuk
MeltemKartal22 Beybeybi siz bilirsiniz hepimiz burda evlat Sahibiyiz Hamdolsun saygı duyarım iyi günler
cns__ Beybeybi bana kimse sormadı. Kendi doktorum vermişti renkli, bi dahaki kontrolde ondan isteyeceğim ben de 😄
Beybeybi MeltemKartal22 baska anlamlar yuköemeye gerek yok Sadece gerek varmi yani daha dogmamis bebegi gostermeye bende size saygi duyuyorum iyi aksamlar ….
Beybeybi 199319 nazardan degil sadece uygun gormuyorum herkesin fikri ayni olmayabilir sen istedigin herseyi paylasmakta özgursun