Melded 12+5 gebeyim. Kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum, tiksiniyorum. Ailem de uzakta her zaman gelemiyorlar destek olmaya. Bazen dışardan yemek söylüyorum bazen çorbayla geçiştiriyorum ama korkuyorum da bi yandan zararı olur mu diye☹️
adn111 Melded besin değeri yüksek şeyler tüketmeye çalış ev yapimi yoğurt mide bulantısı için iyi gelnisti mesela bana kuruyemis ye fındık ceviz falan meyve tüket bol bol yemek önemli ama miden boş kalmasın bunları yiyebiliyorsan ye canim
Sinemekee Melded benden de okadar yemek yiyemiyorum resmen kendim yapayım yapmayayım midem almıyor ne zaman geçecek bu süreç acaba 🥺
Bbilim118 Melded ilk aylar normal cnm zamanla geçer doktorun bulantı hapı yazabilir ama hem senin enerji alman hemde bebeğinin gelişimi için yemen lazım özellikle bazı besinleri
Zeynepsen Melded o haftalarda oluyo düzelir merak etme ben üç gün hiç birşey yiyemedim su bile içip kustum serumla hayatta kaldım resmen bide iki yaşında kızım var eşim ise gidemedi zor günler ama şimdi öyle bir iştahım acikki sürekli biseyler yapıyorum bebiste sağlıklı
_aysenur8mikail__ dolabın kapağını açınca öğüre öğüre bir oluyordum cidden 20 haftaya kadar çektim 🥴 Allah yardımcın olsun kraker leblebi falan iyi geliyor bide salatalık
Mmediha Melded bebeğiniz sizin depolarınızdan bütün vitamin minareleri alıyor ona bişey olmuyor merak etmeyin 🌸 ama sizin için biraz sıkıntı olabilir kalsiyum ve demir içerikli şeyler yemeye çalışın
minikoglummm Melded ilk aylarda bebek yediklerinden değil depolarondan beslenir canım endişe etme düzeldiğinde bulantılar geçtiğinde zaten fazlasıyla yiyeceksin 😂😂