Kardii Ferahnefes aynısı olucak ve evdeki masayı süsleyeceğim mavi ve pembe tül olarak arkadar boy or girl yazılı kart olucak masanın üstünde pasta ve yiyecekler olucak bebeğimin ultroson resimlerini ipe mandallayıp masanın önüne asıcam daha var aklımda yapacağım 😊
Chnurgl Kardii bu aylarda yanılma oluyoda ondan sordum hemen erkek veya kız diyipte sevinme canım bana ilk erkek dediler sevinmiştim sonradan kız dediler şuan kızım olucak inşallah
Zeynep8080 Kardii günaydın ben yaptım😊Çok güzel oluyor .Baya da hazırlıklı oluyor helyum balonlar ,Süsler ,ben tabağından peçetesine kadar .
Zeynepksr Kardii bir yaş pasta alabilirsin minik şekilli kurabiyeler güzel durur lolipop gibi havuçtan cezerye yapıp çubuklara da takarsan güzel olur bence ☺️
landarch81 Barmar var İzmirde internetten de satın alabiliyorsunuz. Ben bir süre butik pasta ve organizasyon işi yaptım ordan alıyordum malzemeleri internet üzerinden . 1-2 gün içinde de gelir www. barmar.com. tr hem güvenli hem de ilgililerdir tavsiye ederim.