Kzbnzm1997 Kardii yani ben hamileliğimi söylerken bile bi kutunun içine emzik koydum onuda yatağın üzerine koydum açınca şaşırdı falan klasik bi söyleme tarzı olmadı en azından yani herşeyi eşime yapmak daha mantıklı geliyor bana ☺
Kardii Anneadayiii Evet herşeyin en güzelini en özelini yapmaya çalışıyorum çalışıcam da içimde hissetsin mutlu oşsun o bana yeter gerçekten 🙏😍
Aras NeeSalman içimden geçenlerin aynısını yazmışsınız 👍🏻 Dediğiniz gibi bende çok gereksiz buluyorum yapmamda öyle şeyler ama sonuçta bu benim kendi fikrim herkes bu fikirde olmak zorunda değil ve yapmak isteyenede saygı duymak lazım millet neyi nasıl eleştireceğini şaşırmış sen sevmiyorsan herkes sevemez gibi bir kural yok ki alla alla
Hcrksk Cinsiyet partisinde sizin de cinsiyeti bilmemeniz gerekmiyor mu?yani orjinallerinde öyle.sizde bilmeyeceksinizki balonu patlattığınızda yada başka versiyonlarını yaptığınızda hem eşinizin hem de sizin şaşkınlığınız yansısın kameraya.yoksa bu hali yapay olmaz mı bilemedim.bu arada kasti olarak cinsiyeti öğrenmeyen kardeşine vs sonuç aldıranlar oluyormuş böyle yapılırsa mantıklı.Allah içinize sindirsin
Aycan2 Hcrksk canm zaten o öğrenmicek cinsiyetini doktora söyleyip zarfa koymasını rica edecek o zarfıda akrabasından birine vercek
Kardii Hcrksk zaten ben kontrole gidicem doktora söylicem kontrol edin ama gördüyseniz cinsiyetini bana eşime söylemeyin kağıda yazın diye görümcem gelicek yanımızda zarfı o alıcak
Sezenay Kardii ben surda durayim😁 valla seninle aynı kafadayım ilk hamileliğin ve ikinci çocuğa sahip olamama ihtimalim çok yüksek o yüzden cinsiyet partisi de yaparım babyshower da
sarya21 Kardii hangi sehirdesiniz ona gire söyleyelim herkes kendi yaşadığı yerde nerede satildigini bilir migros larda falanda oluyor
CimKefA Kardii aslnda pasta malzemesi satan bir yer bulsan böyle kartondan kurabiyelikler falan var karton ama o kadar şık duruyorki masada , bende bekarlığa veda partimde kullanmiştm, şimdi de bebeğimin cinsiyet partisinde kullanacağım😍
Feeling07 Kardii bende istiyorum canım ama şey düşündüm evde yapıp hem kendime iş çıkarmıyım hemde telaş yapmıyım diye deniz kenarında yapmaya karar verdim güzelce giyinirim siyah balondan alırız arkadaşlarımız olur bide onlar bizi prof kamerayla çeker o şekilde yaparız diye düşündüm sizce?
Aycan2 Bende yapmak istiyorum bende hamilr kalmadan önce hayalimdi ve yapcam inşallah bu bilgiler iyi oldu bana
Ecemk Kardii poğaça börek vs doyurucu olması için yapmıştık ama parti masası için pasta yaptırdım browni kurabiyeler yaptım üzerine kürdan batırdım. Marsmallowlar hazırlamıştım şekilli vs
Haticeozturk Kardii onu degilde örnek veriyorum kız diyonuz doktor içime öyle doğdu öğrenince etiketle sonrada biliyomusun erkek oluyomus asıl ozman güzel kali idi bir şey olur parti😀😀
Taqooo Kardii eskişehirde oturuyorsan sakarya caddesınde keskin marketın eski yeri var orada aradıgın tum pasta susleme ve malzemelerını bulabilirsın Organizasyon malzemelerının hepsı orada
Melissssa Kardii ben de küçük bir şey yaptım ama akşam yemeğinden sonra çağırdım herkesi o yüzden yiyecek kısmına çok özenmedim bir paket kuru pasta üç çeşit kek bir tabak da kısır vardı masada ve arttı bile 🤭 renkli konfeti ve balonlara öğrendik cinsiyeti az masraflı ama çok şirin bir şey oldu 🤗😊