Maviss Kardii nerde oturuyorsun Ankara'da ise Gimat crosslarda bulabilirsiniz ve pastanede züccaciye de canim
Maviss Kardii balonları sisir bolca iki renk al pembe yada mavi ikisde olabilir yada benim gibi sadece kutunun içine koy
Kardii Maviss masayı mavi pembe tülle kaplayıp sağında pembe solunda mavi balon olucak masa üstü zaten ikramlar olucak balonların ortasında da siyah balon olucak tüllerin üstünede girl or boy yazısı takıcam öyle düşünüyorum
HalisEbruoban Kardii canim bende yapacagim doktorum gorurse jarfa koyacak ben bile bilmeyecegim 26 dogumgunum o gun yapacagim
Kardii HalisEbruoban bende bilmicem doktor kağıda yazıcak bana vericek bende görümceme vericem gidip balonları alıcak
Kardii Ezgi14 peki o plastik kadehleri nereden bulabilirim pasta malzemeleri satan yerlerde yada doğum günğ malzemeleri satan yerlerde mevcutmudur ki ? 🙂 cup kekleri kremayla çakıl taşlarıyla çikolata parçacıklarıyla süslemeyi düşünüyorım evet 🙂
Ezgi14 Kardii ben hastane odasi icin aldim kadehlerden. Bi kirtasiye de tesaduf bulmustum canm. Ha birde bu bimde avsar soda satiliyo sisesi su damlasi sekli gibi. O sodalardan alip siselerini de degerlendirebilirsin. İcine pembe mavi pipetler atarak :)
CimKefA Kardii aslnda pasta malzemesi satan bir yer bulsan böyle kartondan kurabiyelikler falan var karton ama o kadar şık duruyorki masada , bende bekarlığa veda partimde kullanmiştm, şimdi de bebeğimin cinsiyet partisinde kullanacağım😍
Kardii Merveee277 evet bende öyle düşünüyorum apır değilde zengin dursun bakanın gözü doysun istiyoeum yani ben sunumada önem veren birisiyim sunumu güzel olsun istiyorum
Maviss Kardii orda pazar var birde Espark miydi neydi ya büyük alışveriş mağazası vardı orda da var merkez de üniversite kısmında canim
Taqooo Kardii eskişehirde oturuyorsan sakarya caddesınde keskin marketın eski yeri var orada aradıgın tum pasta susleme ve malzemelerını bulabilirsın Organizasyon malzemelerının hepsı orada
Kardii Ezgi14 aa evet onu süsleyip pipet koyabilirim mükemmel fikir hem küçük çocuklarda gelicek bardak kırılmasındanda şişe olsun daha iyi 👌
Maviss Kardii çok güzel inşallah herşey istediğiniz gibi olur ama fazla masrafa gerek yok normal de bunu akrabalar yapıp seni çağırması gerekir ama bizim insanlarımız a tuaf geliyor yenilikler
Mercimekannesii Kardii buyuk hakmarlardada war cnm . Bende yaptım . Kek yaptijm börek pogaca çikolata toplari yaptm bitanede pasta cokda guzel bebegine hatira
Kardii HalisEbruoban nasıl yani cinsiyetini banada söylemeyecek doktor banada sürpriz olucak cinsiyeti
BuseBasderici Kardii kısır yapabilirsin yada kereviz salatası yapabilirsin😊 veya patates salatası böyle günlerde iyi gidiyor tatlım
Kardii BuseBasderici düşündüm ama kötü görüntü oluşturmaz mı 🤔 yada güzel bi kap alıp onların içine koyupta sunum yapabilirim onu da belki