busraylcn Kızlar 2 haftadır idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum geçen hafta üromisin kullandım bugun tekrar tahlil verdim değerlerim yine yüksek çıktı bugun doktorum piyeloseptyl verdi benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba aranızda
Esraggbkn busraylcn canım benimde idrar yolu enfeksiyonu sorunum oluyor sürekli, doktorumda bana tek içimlik suya karıştırılan bir ilaç verdi yanında da piyeloseptyl’i verdi ama bana yan etkisi dokundu bu yüzden kullanımı doktoruma sorarak bıraktım hâlâ çekiyorum ve çok can yakıyor. Geçmiş olsun🌸
tugbacns busraylcn ben kullandım 10 gün boyunca bende bir yan etki yapmadı açıkçası çok şükür geçti bir daha tekrarlamamasını temenni ediyorum ☺️
busraylcn Esraggbkn bende bugun kullanıma başlayacam bende üromisin kullandım tek sferlik suya konularak içtim fakat işe yaramadı bügünde bunu verdi inşllh bu şifa olur çünkü bir aydır hastaneyle ev arasında mekik döşer oldum bebeğe zararı olmasından korkuyorum
Buray2804 Esraggbkn nasıl bir yan etki yaptı düm bana da versi doktorum ateş yaptı bende kas ağrısı yaptı sizde de oldu mu
busraylcn isimyazmakzorunlumu size faydası oldu mu acaba ben biraz ilaç kullanmakda istemiyorum ama enfeksiyon daha zararlı bebeğe diye mecburen kullanıyorum
busraylcn tugbacns amin inşallah tekrarlanmaz bende doktorum 1 hafta kullan 5 gün kullanma 12 gün sonra gel dedi umarım bana da şifa olur 1 aydır enfeksiyondan çekiyorum resmen
busraylcn Drysmsn bende 1 hafta kullanacam sonra kontrole gidecem umarım işe yarar böyle bebeğe veya hamileliğe zararı dokunmasından korkuyorum
isimyazmakzorunlumu busraylcn işe yaradı ama biraz dikkat etmeyince hemen tekrarlıyor. İç çamaşırını hep temiz tutmak gerekiyor ütüleyip öyle giymek lazım. Bide bol su ve idrarı hiç tutmamak lazım.
tugbacns busraylcn zor gerçekten ya enfeksiyondan korunmak da çok zor hemen kapıveriyorsun inşallah şifa olur bir daha yaşamazsınız 🌸
nuurrceren busraylcn az önce birine daha söyledim.. dut kürü var, enfeksiyon için birebir. doktorunuza sorup, yahut araştırıp onu içebilirsiniz. ayrıca da iç çamaşıra damlatılan nioli yağı diye bir yağ var. aşırı iyi geliyor. çok geçmiş olsun ☺️
busraylcn nuurrceren birde dut kürü derken kurutulmuş duttan mı bahsediyorsunuz yoksa dutun kaynatılmış bir hali falan mj
busraylcn isimyazmakzorunlumu inanın dikkat ediyorum zaten gebelik öncesindede yılda bir defa kapıyordum hep temkinli olmama rağmen yine enfeksiyon kaptım peki siz ne kadar süre gğnde kaç tane içtiniz acaba
isimyazmakzorunlumu busraylcn günde iki taneydi ve hep aynı saatte almak lazım ilaçları. 1 haftaydı diye hatırlıyorum doktorunuz enfeksiyon oranına göre söyler size. Bir de gebelikte idrar torbasını tam boşaltamadığımız için enfeksiyona hep yatkın oluyormuşuz. Elimizde değil çok yani biz yine elimizden geleni yapalım da 😕
dthealthy busraylcn geçmiş olsun canım kaç haftalıksın bende kullanmştım korkma doktorun ne verirse kullan
busraylcn dthealthy 16 haftalık şu an 😊yani enfeksiyon geçmiyor mecburen kullanıyorum enfeksiyon ilaç kullanmaktan daha zararlı yinede insan ilaçtan bu süreçte ister istemez kaçınmak istiyor
busraylcn nuurrceren araştırdım biraz denemek lazım zararı yoksa hamilelik için kullanmak iyi gelebilir
busraylcn isimyazmakzorunlumu benimde bir hafta günde bir kez saatin öyle olduğunu bilmiyordum hep aynı saatte içmeye dikkat edeceğim sağolun öneriniz için