Yani kışın ortasında doğum yapıcaksın gecelik ile üşüyebilirsin bide yatakta hiç rahat uzanılmıyor. Pijama olsa yüksel bel olanlar var. Dikiş yerine gelmiyor hemde belini kapatır üşümezsin de. Ben yüksek belli pijama aldım çok rahattım. 2 takım yeterli oluyor. Çocuk için de en az 2 tane hastane çıkışı koyun. Kış diye bi ince bi kalın battaniye olsun. Bez en fazla 10 tane olsun. Bide çantanıza atıştırmalık koyun. Hastanede almak zorunda kaldım ben çok pahalıya patladı. Evde yapabilirsin kendine kek falan. Çünkü 2 gün yumuşak şeyler tüketiyorsun mecburen. Bide meyvesuyu kayısı suyu falan.. Bebeğini kundaklamak için müslin, her ihtimale karşı bi kutu mama. Ağız mendili 4 5 tane. Koca bi paket ıslak mendil. Ben kendimi de temizliyordum onunla. Ben ağıstosda doğum yaptım terliyordum diye sürekli siliyordum kendimi. Size de lazım edebilir. Rulo peçete ve kişisel bi havlunuz da olsun. Terlik ve çorap çok önemli. Bide yelek koyabilirsiniz sırtına giyersiniz. Koridorda hep yürütecekler seni. Üşüme diye. İç çamaşırı olarak ben sporcu südyeni almıştım gögsüm büyük diye emzirme sudyeni bulamadım. 2 sudyen 2 tane battal boy külot 2 atlet yeterli. Fazla eşya götürmeye gerek yok. Bizzat tecrübe ettim. 2 gün enfazla kalıyorsun hastanede. Şimdilik aklıma gelenler bunlar 😊